A co kurde źle mu ?! widać, że ma branie skoro tyle żon . To chyba tak źle nie jest jak piszecie...
Co uważasz,za największą wartość w życiu?
Nie wiem czy mu zle czy nie
Branie ma się wtedy, kiedy laski lgną jak świnie do koryta. Tak akurat jest w moim przypadku, A nie, jak się człowiek co rok rozwodzi, rozstaje, ucieka czy upsiasia wie co.
Jestem egocentrykiem, i hedonistą, więc zrobię wszystko-dla swojego dobra, i czuje się z tym świetnie. Nie martwię się innymi ludźmi
A swoim synem sie nie martwisz?
Cwel I Wielki, przecinka po i się nie stawia!
A gdzie Twoim zdaniem błąd zrobiłem ?
ma ojczyma, i mamusię.
A jest mi jak najbardziej dobrze.
I gdyby bigamia była dozwolona w Polsce, chętnie skorzystałbym z takiego prawa.
i do niczego zmusić się nie dam.
Chociażby w powyższym pytaniu. Nie stawia się spacji pomiędzy słowem a znakiem kończącym zdanie.
A napisał Ci kiedyś nauczyciel pod kartkówką
"zrobiłeś za duży odstęp pomiędzy słowami"?
Może ja zacznę Wam wytykać błędy? Bo robicie ich multum.
Wytknij mi jeszcze jakiś błąd.
Świetnie Ci to idzie.
Tyle że to są "błędy" nic nieznaczące.
Jak się nie ma człowiek czego czepić...
Gdyby to była kartkówka internetowa, to pewnie by napisał.
Prącie cię bardzo, wytykaj, może czegoś nas, szanowny panie nauczycielu, nauczysz. Zacznij ode mnie i wystaw mi ocenę.
Cwel I Wielki, ja Tobie nie będę niczego udowadniał.
Bo po co? Nie wierzysz? Trudno! Twoim zdaniem mogę być nawet analfabetą że specjalnej szkoły-lata mi to koło tyłka.
Cwel I Wielki napisał(a):Zapewniam Cię że nie.Gdyby to była kartkówka internetowa, to pewnie by napisał.
Cwel I Wielki napisał(a):Musiałbym być Tobą.Prącie cię bardzo, wytykaj, może czegoś nas, szanowny panie nauczycielu, nauczysz. Zacznij ode mnie i wystaw mi ocenę.
Pozdrawiam, serdecznie, Ciebie, drogi panie i, całą resztę !...!
Nie ma sprawy. Nie żal się tylko potem, że się ludzie czepiają.
to przy najbliższej okazji przekaż swoim uczniom głębokie wyrazy współczucia, prosto od wujka Cwela.
Dla Waszej satysfakcji mogę tu wszem i wobec napisać NIE JESTEM NAUCZYCIELEM, CHODZĘ DO 6 KLASY PODST. Zadowoleni ?
Gdyż nick Wać pana jest żenujący i pusty nawiasem
Człek to człek ale nie każdemu się chce rozwijać taki organ ciała jak wyobraźnia.
Cwel I Wielki, Panie profesorze nie słyszał Pan o metamorfozie ?
Słyszałem, że Got morfuje w Bukę.
A ludzie,wbrew temu co myślisz,nie są tutaj tacy zli.Nawet Cwel.