Pozdrawiam
raz czy dwa edytowalem i poprawilem mu posty a kolejne to juz usuwalem.
W gruncie rzeczy rzaden piprzony post nie ma żadnej wartości. Jak na forum siedzi osoba z rozwalonym mózgiem [ ort! ] , i forum to jej jedyny sposób komunikacji a wy jej wywalacie posty bo wasze są mondrzejsze a jej niegodne tego wielce godnego szacunku forum to mogła by stracić cały kontakt. Nie chodzi o to że troszcze się o autystów bo to i tak prostytutki , ale nie każdego stać na jakieś głębsze wypowiedzi.
A nawet jak ktoś nabija posty to co z tego . Może dla niektórych jest to ciekawsze niż wasze pseudointeligętne rozważania o natuże wszechrzeczy.
I pewnie większość się ze mną nie zgodzi, ale do stęchłego fiuta nie narzekajcie potem że piszą ciągle te same osoby , bo sami zniechęcacie innych.
bo nie wierze, że ludzi nie stać na dobrą wypowiedź gdy się troche wysilą. Po prostu przeważa lenistwo...
Pseudointeligentne? Wybacz, ale nie piszę obstawiony książkami, słownikami itp. tylko wykładam na wierzch swoje myśli i tyle. A czy uważam, że przez moje posty jestem jakiś wyjątkowy? Nie, a ranga moderatora upoważnia tylko do sprzątania postów, które ogólnie są uznawane za niewartościowe, nie tylko według mnie samego...
Może brak im motywacji?
Wbrew Twoim słowom, grono stale piszących mocno wzrosło od początku istnienia forum.
Ja spotkałem już wielu takich ludzi , a jak się starali to wychodziło coś żałosnego
Nie każdy chce popisywać się na forum swoją wiedzą lub poglądami , ale po prostu porozmawiać na luzie , nie wysilając się za bardzo
Poza tym napisałem pseudointeligętne , nie ze względu na wartości jakie dana osoba prezętuje , lecz na niemożność podania przez tż osobe merytorycznych argumętów które by daną postawę broniły
A wywalanie postów na pewno odbiera im jeszcze te resztki.
Jeśli tak mocno wzrosło to czemu narzekacie [ ort! ] że tak nie jest. Choć może po prostu nie patrze na daty wypowiedzi więc możesz mnie poprawić.
Nikt nie jest doskonały, a dla nich mam lepsze wyjście, niech poszukają forum gdzie takowe wypowiedzi są powszechne, na pewno będą się tam lepiej bawić.
Lecz wypowiedź zawsze należy czymś poprzeć bo co nam z tego, że dowiemy się np. iż ktoś lubi Gohana.
Jeżeli ilość postów ma dla nich jakieś znaczenie to dziękujemy... Są fora gdzie nie ma wcale licznika i jakoś da się prowadzić tam rozmowe na poziomie (choćby minimalnym, dostępnym naprawde dla każdego).
Fakt , ale forów na temat DB nie jest zbyt wiele , a osoba niedoskonała też może się tym interesować
Wypowiedz że ktoś lubi Gohana też jest jakąś informacją. W dodatku jest to informacja bardzo znacząca , gdyż buduje ona obraz danego forumowicza , więc wyżucenie takiej informacji uniemożliwia mi poznanie tej osoby , a taki chyba jast cel forów. Mógłby napisć coś więcej , ale to nie powód by kasować posta