Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 38 Dni na forum: 7.439 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Ja mam gdzieś załatwianie u kogoś chaty, ośrodka. Piszcie ile możecie przeznaczyć na ten zjazd i co Wam wystarczy do szczęścia, by móc przeżyć noc/dwie.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Na mnie można zawsze liczyć, o ile zbierze się trochę ludzi.
Weekendy mam wolne,więc termin i miejsce właściwie nie gra roli, byle w granicach PL Istnieją grzechy, których urok tkwi raczej w myśli o nich niż w samym czynie, triumfy dziwne, zadowalające raczej dumę niż namiętność, wzmagające tętno intelektualnej radości - radości znacznie intensywniejszej niż ta, jaką obdarzają czy mają możliwość obdarzyć zmysły.
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 38 Dni na forum: 7.439 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Podstawa to kasa. Jeżeli mam coś załatwiać na zjazd, to chcę wiedzieć jaki koszt możecie ponieść. Nie każdy pracuję, dostaję kieszonkowe więc trzeba to jakoś wypośrodkować.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Ile może wynieść koszt takiego wyjazdu? Bilet PKP to już zależy od tego, gdzie kto mieszka, doba w jakimś ośrodku załóżmy 60zł x2. Do tego dochodzi kwestia żarcia, ale to grosze, ze wszystkim kwota powinna zamknąć się w 200-300zł?
Cena zawyżona ze względu na alko Istnieją grzechy, których urok tkwi raczej w myśli o nich niż w samym czynie, triumfy dziwne, zadowalające raczej dumę niż namiętność, wzmagające tętno intelektualnej radości - radości znacznie intensywniejszej niż ta, jaką obdarzają czy mają możliwość obdarzyć zmysły.
Liczcie do 250 zł około. Jeżeli się uda dobrze pogadać z kolesiem jednym, to może załatwię domki kempingowe z ogrzewaniem, łazienką i innymi pierdołami nad jeziorem w miejscowości Trzcianka (koło Piły). W razie czego mam jeszcze 2 inne plany awaryjne.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
No i jeszcze kwestia terminu.
Pisać, komu kiedy pasuje. Ja bym była za początkiem miesiąca przyszłego i dalej, wtedy dostaję zapomogę z domu T_TIstnieją grzechy, których urok tkwi raczej w myśli o nich niż w samym czynie, triumfy dziwne, zadowalające raczej dumę niż namiętność, wzmagające tętno intelektualnej radości - radości znacznie intensywniejszej niż ta, jaką obdarzają czy mają możliwość obdarzyć zmysły.
Ja bym był za terminem około kwietnia/maja. Ponieważ wtedy jest już na tyle ciepło, że można mieć różnoraką formę nocowania, nawet tak hardcorową jak namioty. Poza tym będzie to już po zimowym sezonie, a przed letnim więc ewentualne ceny za nocleg będą najniższe w roku.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Karanthir Nameczanin Wiek: 34 Dni na forum: 5.237 Posty: 79 Skąd: Beleriand
Czyli marzec tak? Jak dla mnie git, biorę Ishiego ze sobą i jedziemy;)"Farewell, O twice beloved! A Túrin Turambar turun ambartanen: master of doom by doom mastered! O happy to be dead!"
O to nawet lepiej, Ci którzy nie dysponują aktualnie gotówką mają czas, żeby uzbierać, fajnie by było jednak, żebyście się wstępnie zadeklarowali.
Można uznać, że prawie bankowo będzie:
-Focus
-Karanthir
-Ishi
-mua
-Hełm (jeszcze o tym nie wie, ale ją uświadomię:p)Istnieją grzechy, których urok tkwi raczej w myśli o nich niż w samym czynie, triumfy dziwne, zadowalające raczej dumę niż namiętność, wzmagające tętno intelektualnej radości - radości znacznie intensywniejszej niż ta, jaką obdarzają czy mają możliwość obdarzyć zmysły.
Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.318 Plusy: 15 Posty: 4.266 Skąd: 絶望の海の底から
Kami napisał(a):
Czemu ja muszę być taki młody ech...
A ja taki stary...Chcesz sie zamienic? Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
clio niestowarzyszona Admin no onēsan Wiek: 46 Dni na forum: 6.420 Plusy: 3 Posty: 1.272 Skąd: Kuopio, Suomi
To co w końcu postanowiliście? Małe szanse, że trafię z terminem, ale przyjrzeć się zawsze warto."Dom jest tam, gdzie ktoś o Tobie myśli"
"Ore to koi, onna"
"Even though I'm worthless... thank you... for loving me...!"
Kami, ale w czym problem?
Rodzice by mieli coś przeciwko?Istnieją grzechy, których urok tkwi raczej w myśli o nich niż w samym czynie, triumfy dziwne, zadowalające raczej dumę niż namiętność, wzmagające tętno intelektualnej radości - radości znacznie intensywniejszej niż ta, jaką obdarzają czy mają możliwość obdarzyć zmysły.
Karanthir Nameczanin Wiek: 34 Dni na forum: 5.237 Posty: 79 Skąd: Beleriand
Widzę, że sprawa przycichła, a szkoda, bo ja i "pan nade mną" to już spakowani jesteśmy praktycznie "Farewell, O twice beloved! A Túrin Turambar turun ambartanen: master of doom by doom mastered! O happy to be dead!"
Przecież umówiliśmy się na kwiecień/maj, to po co ciągle o tym rozprawiać? A i tak wszelkie pytania najlepiej kierować do naszego Pana Organizatora (:
Ale nie podoba mi się, jak mało osób zadeklarowało chęć wzięcia udziału w zjeździe.
Clio i Mateusz nie wiadomo, czy będą mogli być obecni, ale co z Drakan, Laru, Frankiem, Shiro, Żo, Cycem, Madao, Katzem, Gonarem, Różowym (i innymi, których ze względu na forumowy staż nie miałam okazji lepiej poznać)? Nikt nie potwierdza ani nie wyklucza :<
Poza tym Amcia nie daje znaku co i jak, a samej wśród facetów byłoby mi nudno (mimo, że Focus ma podejrzenia, że jednak jestem kryptogejem;) )Istnieją grzechy, których urok tkwi raczej w myśli o nich niż w samym czynie, triumfy dziwne, zadowalające raczej dumę niż namiętność, wzmagające tętno intelektualnej radości - radości znacznie intensywniejszej niż ta, jaką obdarzają czy mają możliwość obdarzyć zmysły.
clio niestowarzyszona Admin no onēsan Wiek: 46 Dni na forum: 6.420 Plusy: 3 Posty: 1.272 Skąd: Kuopio, Suomi
Przecież umówiliśmy się na kwiecień/maj, to po co ciągle o tym rozprawiać?
Co to za umówienie się? Umówienie się to, by było tak: "1 maja, Pipidówek, godzina 8:00, dworzec główny."
Jak się chce coś załatwić, to niech dwie osoby się między sobą zgodzą co do terminu i miejsca, a reszta się wypowie, czy im pasuje. Bo jeśli wszyscy się będą umawiać ze wszystkimi, to wyjdzie jak zawsze, czyli wcale.
Clio i Mateusz nie wiadomo, czy będą mogli być obecni
No, ja nawet nie zakładałam, że będę mogła być obecna Na pewno nie w "terminie" kwiecień/maj (ale jestem w Polsce 2.-8.4.)"Dom jest tam, gdzie ktoś o Tobie myśli"
"Ore to koi, onna"
"Even though I'm worthless... thank you... for loving me...!"