Moim zdaniem najlepsze są:
 Neverwinter nights- po prostu wypaśna gra troche liniowa fabuła ale zostało to zmienione w dodatkach zarąbiście dużo Qestów pobocznych które  wydłużają grę i duże możliwości rozwoju postaci
 Neverwinter nights- po prostu wypaśna gra troche liniowa fabuła ale zostało to zmienione w dodatkach zarąbiście dużo Qestów pobocznych które  wydłużają grę i duże możliwości rozwoju postaci  

Icewind Dale - też wypas
 Icewind Dale - też wypas  

Icewind Dale - też wypas
 Icewind Dale - też wypas  

.
.
 .
.
 .
.

A na ich czele takie czesci jak VII i X
 A na ich czele takie czesci jak VII i X  A po tym chrono trigger, a pozniej w dalekiej oddali diablo II...
 A po tym chrono trigger, a pozniej w dalekiej oddali diablo II... 

Moimi ulubionymi tytułami w jakie grałem nałogowo były i są:
 Moimi ulubionymi tytułami w jakie grałem nałogowo były i są:

a teraz gram w B3 (mini RPG)
 a teraz gram w B3 (mini RPG) 

hmm tzn wybiera sie moce i natym to sie koniczy
 hmm tzn wybiera sie moce i natym to sie koniczy 

ostatnio zaczełem pogrywac w necie w dodatek
 ostatnio zaczełem pogrywac w necie w dodatek  przeszłem ją wiele razy ale w necie niegrałem...
 przeszłem ją wiele razy ale w necie niegrałem... 

bardzo fajna gra miły hack `n slash. Fajny mroczny klimacik. Mi sie najlepiej gralo na Sp
 bardzo fajna gra miły hack `n slash. Fajny mroczny klimacik. Mi sie najlepiej gralo na Sp

Diablo 2 + PAn zniszczenia
 Diablo 2 + PAn zniszczenia
 Sacred + sacred plus + Sacred podziemie
 Sacred + sacred plus + Sacred podziemie