Forum Dragon Ball Nao

» [Komedia] A-Channel

Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.607
Plusy: 73
Seria o czterech uczennicach. W przeciwieństwie do np. K-ON!, ta jest bez żadnej konkretnej linii fabularnej, zwyczajna komedia szkolna o zwyczajnych przyjaciółkach. 12-odcinków, emitowane w 2011 roku, plus dwa odcinki OVA. Ogólnie przyjemne, a o to w takich seriach chodzi. Dodam jeszcze tylko, że spodobał mi się głos Yuuko (http://myanimelist.net/people/6634/Minako_Kotobuki).

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Grenardo Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Grenardo
Dni na forum: 5.305
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Mam tę serię na dysku, zauważyłem ją po Yuru Yuri, zabawna i wciąga. Nie rozumiem tego określenia, że nie ma "linii fabularnej". Co to znaczy?
Uważam, że wszystkie główne postacie z tej serii są fajne, typowe jak na japoński wzór, o uczennicach. Nie posiadam ulubionej postaci. Anime ma miłą kreskę Fajnie się ogląda, ze swojej strony polecam. No i opening jest, na dobrym poziomie, czyli muzyka, wokal oraz ta całą animacja czy jak to nazwać .
Ps. Podoba ci się głos Yukko? Dziwne, ale rozumiem, że może się podobać postać, ze względu na zachowania/osobowość. Mi się widzi Run oraz Tooru. Nie ma to jak przedstawienie relacji w japońskim stylu, tak bym określił to anime
Oglądam właśnie anime i zwróciłem uwagę, że oprócz samej kreski, to sposób rysowania jest podobny do Lucky Star, tyle że jest dużo cieniowania i wyrazistych kolorów.
Niektóre sceny są naprawdę, ostre i akcje

Forum DB Nao » » » [Komedia] A-Channel
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump