Diamante Super Saiyanin Wiek: 28 Dni na forum: 3.702 Posty: 402
Bardzo mi się podoba opening. Jest w stylu rockowym co jest na plus.
A enging jest podobny do tego z GT. Widzimy to co bylo, taki powrot do dzieciństwa.
Łukasz Full Power SSJ Wiek: 38 Dni na forum: 6.172 Plusy: 2 Posty: 700 Skąd: Biała Podlaska
Jestem ciekaw co ile będzie się zmieniał ENDING. Sądzę, że to raczej pewne, że nie będzie nam towarzyszył jeden utwór przez całą serię. Podobnie z OPENINGIEM - utwór może być ten sam, ale być może będą się zmieniać sceny, jak w przypadku "Dragon Soul!" do serii KAI.
Ktoś coś wyczytał jakieś ploty? Na Kanzenshuu nic nie widziałem, a to chyba najlepsze źródło.
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.578 Plusy: 73 Posty: 15.632 Skąd: ふざけた時代
Nic na ten temat nie mówili, ale przypuszczam, że będzie dokładnie tak samo jak w nowym Kai, czyli kolejny ending co kilkanaście odcinków. A opening co 50-100, o ile tyle powstanie. Taka polityka Toei.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Łukasz Full Power SSJ Wiek: 38 Dni na forum: 6.172 Plusy: 2 Posty: 700 Skąd: Biała Podlaska
Rano właśnie przeglądałem Kanzenshuu i natknąłem się na tego newsa
Ciekawa sprawa z tym "Romantikku Ageru Yo" dodanym do singla. Zazwyczaj Dragon Ballowe single zawierały opening (lub ending) plus utwór w ogóle nie związany z serią, często dość słaby,
Ciekawi mnie tez opening w wersji (english vocals) - czy to będzie angielska wersja - jako gratka dla japońskich widzów czy też wykorzystają to później do amerykańskiej wersji DB Super.
Pełna wersja openingu Dragon Ball Super:
Dragon Ball Super - Chouzetsu Dynamic - by Kazuya Yoshii - taką frazę wystarczy wpisać na YouTube. Podany przeze mnie link już nie działa, a kolejne mogą znowu przestać działać.
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Łukasz: 01.10.2015, 11:10
Instrumentalna wersja grana na pianinie - użytkownik Theishter
https://www.youtube.com/watch?v=osXPh7yKLtk
Najlepszy cover na pianinie jaki obecnie można znaleźć na YT. Dla mnie super!