Dobra a teraz tak na poważnie Nie no jasne że bym nie poszła przez to do wariatkowa, czy bym se w łeb palła (życie to najcenniejsza 'rzecz' jaką mamy!). Taka gadka to oczywiście wygłupy z MOJEJ strony. Nie czepiam się tego jak inni by zareagowali, to ich życie i ich uczucia - mnie nic do tego, skoro byloby im ciężko to znaczy, że to jest ważna dla nich rzecz i nie można jej zniżyć do parteru tylko dlatego, że jest to anime czyli coś co żyje tylko na ekranie i w naszych głowach czy sercach, ja to szanuje, nie będe się z tego śmiała tylko dlatego, że coś na pierwszy rzut oka jest dziwne. Osobiście teraz czułabym smutek, DB jest ważnym fragmentem mojego życia. Ale ostatnio kieruje się powiedzeniem:
"Nie płacz, że coś się skończyło, ciesz się że mogłeś to przeżyć"
Dlatego zachowałabym ciekawe i miłe wspomnienia w szczególności z tego forum. Fajni ludzie, interesujące posty mimo że tematyka to DB, można się dowiedziec wiele ciekawych rzeczy z innych dziedzin. W końcu miałam okazje np. dowiedziec się czegoś więcej o sztukach walki czy dowiedziec się że PK nazywa się PK (no co wcześniej nie znałam tej nazwy mimo że byłam zafascynowana jak to pierwszy raz zobaczyłam noo i jestem nadal). Więc podsumowując najbardziej brakowałby mi forum i fajnej paczki która tu postuje. Z anime mam wspaniałe wspomnienia, miły jest uśmiech na twarzy jak gdzieś daleko słysze utwór który mi się jednocześnie kojarzy [ ort! ] z jakimś teledyskiem. Przeszłość jest częścią przyszłości, a moją częścią są wpomnienia i to co zachowałam w sercu.
PoZdRaWiAm
"Chciałbym stworzyć coś pięknego, aby poruszyć ludzkie serca.
Zawsze kiedy byłem smutny, przygnębiony muzyka mi pomagała.
Chciałbym stworzyć muzykę, która pomagałaby ludziom."
Yoshiki
Hayashi
[img401.imageshack.us/img401/7939/ban1b.jpg]