Nom Szarak ma racje Aya Ueto jest urocza (bez podtekstów prosze).
Ja się wypowiem i w kwesti pań jak i panów
PaNiE:
Azjatki mają bardzo ciekawy typ urody, jest naprawde bardzo wiele ładnych kobitek, jakbym miała być facetem to bym na pewno [ ort! ] była zainteresowana . Szkoda tylko, że ten typ urody jest mało 'zróżnicowany'. Tutaj niski wzrost dla Panów nie powinnien być problemem, bo raczej każdy woli mieć niższą partnerke, oczywiście dla niektórych może być za niska. Trzeba pamietać jednak że 'wiele' (no może bez przesady^^) Japonek wbrew pozorą jest wysoka. A jak jest się niskim to w Japoni wymiślili sposób rozciaganie kości (więc można się nieco powiekszyć - jak dla mnie troche glupota, ale moje zdanie ujdzie w tłoku) Jak w każdym kraju tak i w tym, są kobiety piekne oraz te, które jesze nie pokazały swojego piekna .
PaNoWiE:
Hmmm... ^^ Nie mam nic przeciwko. Niektórzy naprawde są przystojni i potrafią zainteresować, chociaż nie wszyscy. Dla mnie ten typ urody jest ciekawy, spoko. Tu natomiast mógłby być problem wzrostu (facet jednak powinien być wyższy jak dla mnie ). Jednak jak w przypadku Pań, tak i Panowie zdarzają sie wysocy (o ile mnie pamięć nie myli chyba kiedyś najwyższy człowiek świata pochodził z Japoni, ale nie jestem pewna). Uroda wporządku, język Japoński też Często podobają mi się fryzurki takich kolesci są jakieś takie.... roszczochrane Inne niż w Polsce, praktycznie większość teraz ścięta na jeżyka, naszczęście są też inni z ciekawszym uczesaniem ( no co... fryzura potrafi zmienić człowieka)
PoZdRaWiAm
"Chciałbym stworzyć coś pięknego, aby poruszyć ludzkie serca.
Zawsze kiedy byłem smutny, przygnębiony muzyka mi pomagała.
Chciałbym stworzyć muzykę, która pomagałaby ludziom."
Yoshiki
Hayashi
[img401.imageshack.us/img401/7939/ban1b.jpg]