Stanowczo naj naj jest Trunks
  Stanowczo naj naj jest Trunks 

najmniej podobala mi sie Pan.
  najmniej podobala mi sie Pan. 

, ale Bulma jest najlepsza w sumie od poczatku Z do ... Cell Game , no ew. do Buu. fajna dupa nic wiecej. Potem łapie zmarszczki
 , ale Bulma jest najlepsza w sumie od poczatku Z do ... Cell Game , no ew. do Buu. fajna dupa nic wiecej. Potem łapie zmarszczki 

Niezła dupa i tyle.
 Niezła dupa i tyle.  

Nie lubuję w kobitkach, więc powiem tylko tyle, że nawet nawet byli: Trunks, Son-Goku, Vegeta.... itp.
  Nie lubuję w kobitkach, więc powiem tylko tyle, że nawet nawet byli: Trunks, Son-Goku, Vegeta.... itp.  

. Ja sie tylko dziwie ze przez caluśki Dragon Ball nie miał zadnej panny, a przeciaz jest przystojniejszy od synów Son Goku (tzn weglog mnie). Dziwne...
. Ja sie tylko dziwie ze przez caluśki Dragon Ball nie miał zadnej panny, a przeciaz jest przystojniejszy od synów Son Goku (tzn weglog mnie). Dziwne...  A tak poza tym przynajmniej wiemy że nie jest gejem skoro odrzucał go ten typ z ktorym walczyl w turnieju pod koniec DBz
  A tak poza tym przynajmniej wiemy że nie jest gejem skoro odrzucał go ten typ z ktorym walczyl w turnieju pod koniec DBz

i te kocie ruchy
 i te kocie ruchy  ! poza tym [ ort! ] jej córcia też jest bosqa .. szczególnie po tym jak bulmie zaczęły wychodzić zmarszczki
 ! poza tym [ ort! ] jej córcia też jest bosqa .. szczególnie po tym jak bulmie zaczęły wychodzić zmarszczki  

A co do C18 to ja nawet nie wiedzialem ze jest Manga DBZ
 A co do C18 to ja nawet nie wiedzialem ze jest Manga DBZ   Myślałem, że tylko DB
 Myślałem, że tylko DB   
 Videl
 Videl 
 C18 (czy widzieliście Hentai jak ją Cell z ogona... ;p)
 C18 (czy widzieliście Hentai jak ją Cell z ogona... ;p)
 Bulma
 Bulma 

W długich było jej ładniej, tak jak Trunksowi
 W długich było jej ładniej, tak jak Trunksowi 

!!!!
!!!!