MU Online nie jest wg. mnie fajne
pogralem troche w MU Online na oficjalnym serverze i nie podobalo mi sie. Na innych tez gralem
ale nuda gra

(214 lvl SM)
 (214 lvl SM)

Może ktoś mógłby przybliżyć mi świat Mu Online. Czy warto pograć, jakie dostępne są tam rasy, jakie istnieją servery, czy dużo ludzi z polski w to gra itp. Z góry dziękuję za odpowiedź
 . Teraz rasy
 . Teraz rasy  - Dark Knight - rasowy zabijacz [rycerz] , Dark Wizard - chyba rozumiesz przez wizard
 - Dark Knight - rasowy zabijacz [rycerz] , Dark Wizard - chyba rozumiesz przez wizard  , Elf - ciekawa aczkolwiek trudna w prowadzeniu postać , można być AE [Agility Elf (strzelanie z łuku itp
 , Elf - ciekawa aczkolwiek trudna w prowadzeniu postać , można być AE [Agility Elf (strzelanie z łuku itp  )] bądź Energy Elf - leczenie , rzucanie aury obronnej bądź dodającej atak , przyzywanie potworów itp , Magic Gladiator - dostępny dopiero po wbiciu 220 lvl , jest to połączenie Dark Knighta i Dark Wizarda , jego wadą jest to iż nie może nosić hełmu (nikt nie wie czemu
 )] bądź Energy Elf - leczenie , rzucanie aury obronnej bądź dodającej atak , przyzywanie potworów itp , Magic Gladiator - dostępny dopiero po wbiciu 220 lvl , jest to połączenie Dark Knighta i Dark Wizarda , jego wadą jest to iż nie może nosić hełmu (nikt nie wie czemu  ) i ostatnia z postaci - Dark Lord - dostępny po wbiciu 250 lvl - ma wielką siłę ataku i mała obrony . Jakie istnieją serwery? No tutaj to za dużo by wymieniać , osobiście polecam serwer x- world
 ) i ostatnia z postaci - Dark Lord - dostępny po wbiciu 250 lvl - ma wielką siłę ataku i mała obrony . Jakie istnieją serwery? No tutaj to za dużo by wymieniać , osobiście polecam serwer x- world  . Ostanie - na polskich serwerach to się rozumie samo przez się
 . Ostanie - na polskich serwerach to się rozumie samo przez się  

w jednej miałem 0 rr ale w drugiej 53 itp......jestem bardzo przyzwyczajony do Dark Knighta, a bardzo mało grałem Summonerem,Dark Lordem, a pozostałymi grałem, ale nie często teraz gram Dark Knightem w nowej odsłonie Mu nazywa się GrudgeMu seson 3 episote 2 oto strona :  * zaloguj się, aby zobaczyć link *  polecam
 w jednej miałem 0 rr ale w drugiej 53 itp......jestem bardzo przyzwyczajony do Dark Knighta, a bardzo mało grałem Summonerem,Dark Lordem, a pozostałymi grałem, ale nie często teraz gram Dark Knightem w nowej odsłonie Mu nazywa się GrudgeMu seson 3 episote 2 oto strona :  * zaloguj się, aby zobaczyć link *  polecam 

autor postu otrzyma odemnie "+"                        i nakarmie ci te "pokemony"
 autor postu otrzyma odemnie "+"                        i nakarmie ci te "pokemony"