I tyle osob z budy wie co to DB. To z kim ja mam gadac

To z kim ja mam gadac
A nie będę cały czas rozmawiał o footballu,
Naprawdę mnie to dziwi, ponieważ nie sądzę że DB jest np. gorszy niż jakieś atomówki.
Stosunek ich do DB, wynika raczej ze strachu, że zostaną wyśmiani. Niestety ja jako jedyny w mojej klasie znam i pamiętam DB. Oczywiście znajdzie się jeszcze kilku (3), którzy kiedyś oglądali DB w TVN7, jednak nic z tego nie pamiętają, co najwyżej imię głównego bohatera.
Co do ludzi którzy piszą, że nie znają db to sciema. Pamiętam, że jak puszczali ostatni raz dragon ball'a w Polsce to był bardzo reklamowany. Więc to było niemożliwe by ktokolwiek nie wiedział( są wyjątki na ale...).
Ludzie którzy kiedyś oglądali db kultowo to teraz mówią, że to badziewie. Najczęsciej jak zauważyłem dlatego bo się wstydzą innym przyznać, że podobała im się "bajeczka"(szkoda tylko, że db był za brutalny na bajeczkę ale no trudno).
Są też ludzie którzy obejżeli i im się nie podobał db albo tak średnio im się podobał.
W karzdym bądz razie, ci ludzie którzy najbardziej mówią, że nieznoszą dragon ball'a zazwyczaj byli wielkimi fanami tego anime.
Cóż, u mnie w klasie nikt swego czasu nie oglądał DB
A ogolnie, to za DB, w mojej 7-osobowej rodzinie, wszyscy przepadaja