Czy macie przypuszczenia kto to jest? Czy go w ogóle znamy?

Hidden: w języku polskim występuje takie słowo jak "lider", więc proponuję używać spolszczonej formy.
W mandze jest jeden rysunek gdzie widać, że ma sharingan.
Chyba źle czytasz mange : /
Mogę ci powiedzieć tylko, że to nie on na 10000000000000000%
Hmmm nie wiem czy w mandze, ale w anime w 16 odcinku Shippuden, była mowa o 3 Kazekage, który ponoć dysponował najpotężniejszą mocą, ze wszystkich Kazekage i ponoć został uprowadzony, ale jego ciała nigdy nie odnaleziono. Wygląd na posągu wskazuje, że jest bardzo podobny do owego AL-a ... może to tylko spekulacje, ale być może on własnie jest tym liderem ...
Po długim czasie odkąd opuściłem ten temat mogę podać parę nowych faktów odnośnie lidera.
Po 1) Uchiha Madara odpada bo miałby ponad 1000lat. Poza tym Lider mimo wcześniejszych domysłów nie ma sharingan. Kolejnym faktem zaprzeczającym iż lider jest z klanu Uchiha, jest wypowiedz pewniej osoby, która po prostu powiedziała, że Itachi i Sasuke są ostatnimi z rodu.
Po 2) Yondaime nie żyje. Swiadczy o tym to, że Orochimaru próbował go przyzwać. A skoro Orochimaru należał do Akatsuki to by wiedział, że Yondaime jest martwy.
Po 3) Jedna z teori mówi coś o zaginionym synu 3 hokage. Ojca konohamaru.
Po 4) Moja własna teoria. Według mnie Lider to nowa postać z wioski ukrytej w chmurze. Świadczy o tym:
-Znak akatsuki to chmura
-Wioska chmury słynie z chęci do robienia wojen
-Są dwa rysunki z liderem, na których widać, że jest w nieznanym mieście, na tych rysunkach widać, że budynki są bardzo wysokie, sięgające chmurom, i że część miasta jest zasłonięta chmurami.
-Jest jeszcze taka rzecz. Wiadomo, że wioska liścia jest w stanie wojny z wioską chmury, lecz jak dotąd nic nie wiemy o tej wiosce. Poza tym, że jest agresywna.