Forum Dragon Ball Nao

» Champions League

Strony:   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  
Old Shatterhand Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Dni na forum: 6.881
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 2
Vegeta, nie znam drugiej bohaterki, a Vegeta miał trochę pozytywnych cech, i właśnie dzięki nim oddaje głos na niego.
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Dni na forum: 7.105
Plusy: 9
Old, Slayers nie oglądałeś? ;p

Lina Inverse - była bardzo wyrazistą bohaterką, która rzadko kiedy dawała za wygraną. Była bardzo uparta i starała się dążyć do urzeczywistnienia swych celów. A tak po za tym, to Vegeta mi się przejadł.

When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.325
Plusy: 41
Ja także postawię na Line Inverse. Ma dziewczyna charakter, trochę zbliżony do mojego (wredoctwo i złośliwość), dodatkowo nigdy nie rezygnowała ze spełnienia swych marzeń. Walczy honorowo do samego końca.

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 7.033
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Hmm na Goku już głosowałem, zagłosuję na Panną Inverse - była krzykaczką, cóż, no ale jak to określił Focus, zawsze dążyła do celu , była też bardzo uparta i złośliwa
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.664
Ostrzeżenia: 1
Lina Inverse bo ja lubie , tymczasowo bardziej niż Vegete , miała fajne niektóre zaklęcia i jeszcze bym cos spomniał ale moi przedmówcy to zrobili i się z nimi zgadzam

trochę zbliżony do mojego (wredoctwo i złośliwość),
trochę???!!! ;p

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Zwycięża Lina Inverse, uzyskując 80% głosów.

Wybaczcie, że kończę rundę tak późno, jednak jako, że zakończyliśmy pierwszy etap gry, postanowiłem drugi rozpocząć inaczej, co za tym zakończyłem rundę w innej godzinie.

oto bohaterowie zakwalifikowani do dalszej gry:

1. 'L- Hideki Ryūga
2. Tsubasa Ozora
3. Edwardo Elric
4. Uzumaki Naruto
5. Goku
6. Yagami Lighto
7. Hatake Kakashi
8. Lina Inverse

Znając ich numery, wiecie już zapewne, jakie spotkania nastąpią w 1/8 finału, czyli rundzie obecnej.

A więc pierwszy pojedynek, w tym etapie:

'L- Hideki Ryuga (Death Note) VS Tsubasa Oozora (Captain Tsubasa)

Rundy zakańczane będą jak dawniej w godzinach nocnych, zakończenie dzisiejszego pojedynku zależeć będzie od liczby głosów.
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Tsubasa Oozora - postawiłem na niego, ponieważ Death Note nie oglądałem i wypowiedzieć sie o tym nie moge , tak więc stawiam na Tsubase miedzy innymi za talent jakim był obdarzony do piłki nożnej

THRASH ' EM ALL !!!
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Tsubasa Oozora - wybieram go, ze względu na to, że było to moje pierwsze anime, jak już wspomniałem. Imponował mi tym, że zawsze dążył do spełnienia swych marzeń, mimo przeciwności, jakie stwarzał mu los. Był w dzieciństwie symbolem, który wiele dzieci pchnął do uprawiania piłki nożnej (w tym mnie). Death Note nie miałem okazji obejrzeć, stąd nie znam dokładnie zalet L, lecz sądzę, że choćby z sentymentu, mój głos padłby na Tsubasę.

Obraz
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Tsubasa Oozora - jedno z pierwszych anime, które do mnie dotarło. Tsubasa zmotywował mnie do kilku ambitnych rzeczy i nauczył, że trzeba walczyć o swoje i nigdy się nie poddawać. Stawiam na niego też dlatego, że nie boi się wyzwań i chce być najlepszy w tym co robi.

'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Ryuga, jednak On jest dla mnie lepszą postacią z anime. Jego umysł o tym przeważył i Jego sposób bycia. Ta postać po prostu [ ort! ] wymiata . Tsubasa to by tylko w nogę pykał ^^"
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.529
Plusy: 4
Tsubasa Oozora, już raz mówiłem dlaczego, ale nie zaszkodzi napisać to drugi raz, mam sentyment do tego bohatera. Po za tym to moje pierwsze Anime i dotąd pamiętam jak biegałem po boisku nucąc sobie piosenkę z Captain Tsubasa.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Mój głos oddałbym zdecydowanie na L'a, jednak nie ma to już większego znaczenia.
Ogłaszam więc oficjalnie, że w pojedynku zwyciężył Tsubasa Oozora.

Ciąg dalszy:

Edward Elric Vs Uzumaki Naruto

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Old Shatterhand: 10.08.2007, 10:47
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Uzumaki Naruto - czegoś takiego nie czułem od czasów DB. Manga i anime są cudowne, ale ja nie o tym. Naruto nauczył mnie sporo rzeczy, a mianowicie pokazał mi, że trzeba ścigać własne marzenia, ale dla odpowiednich osób, osób które są ważne gotów jest porzucić cele. Pokazał mi też, że nie wolno się poddawać i nie zaprzestawać w samodoskonaleniu się. Dzięki niemu stałem się też bardziej otwarty.
Tyle.

Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.529
Plusy: 4
Edward Elric, tzw. stalowy alchemik, podoba mi się on, ogólnie całe Anime w którym występuję, dużo w niej humoru i są całkiem ciekawe pojedynki, a tego bohatera lubię za jego wiarę w siebie i możliwość osiągnięcia zamierzonych celów, po za tym rozbraja mnie jego kompleks, że jest niski.
Swoją drogą ma o wiele fajniejszy wygląd niż Naruto Uzumaki. Zdecydowanie fajniejszy.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Edward Elric, już wcześniej napisałem powody, dla których typuje właśnie jego, zresztą różni się od większości bohaterów Shonenów, jak np Naruto, który w wielkim stopniu przypomina innych głównych bohaterów.
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Uzumaki Naruto - ma jeden cel - zostac Hokage , do którego dąży bezustannie , wieży że mu się to uda , jest zdeterminowany , chroni swoich przyjaciół nawet jeżeli musi poswięcić przy tym swoje życie . A poza tym tego drugiego nie znam

THRASH ' EM ALL !!!
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Edward Elric - Lubię Naruto, nawet bardzo,ale wybiorę Eda. Oboje prezentują podobne cechy : oddanie bliskim, śmiałe dążenie do wyznaczonych celów, żal po stracie bliskich ... jednakże Ed, ma dla mnie o wiele bardziej złożony charakter. Mimo 14 lat, jest osobą nad wyraz dorosłą i co tu dużo mówić ... dzięki niemu te anime jest tak cudowne ...

Obraz
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Edzio - TZo wszystko , co napisał Focus, plus jego humorek i że tak powiem wspaniała zgryźliwość ^^" Chodź tak młody, to niektórzy dorośli są bardziej dziecinni od niego. Naruto jeszcze trochę do tego brakuje.
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Wygrywa Edward Elric.

Next:

Goku (Dragon Ball) Vs Yagami Lighto/Raito (Death Note)

Głos oddaje na Yagamiego, co do decyzji nie muszę się powtarzać.
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Goku - nie lubie go aż tak bardzo ale Death note , jak wcześniej powiedziałem, nie ogkądałem więc mimo wszystko stawiam na Goku.

THRASH ' EM ALL !!!
Strony:   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  

Forum DB Nao » » » Champions League
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump