Forum Dragon Ball Nao

» Earth Special Forces [ESF] download (instalacja, problemy, rozwiązania) ocena: 9,02 (głosy: 46)110

Strony:   1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31, 32, 33  

Na ile oceniasz ten temat (odnośnie instalacji, problemow, rozwiązań)

Na ile oceniasz ten temat (odnośnie instalacji, problemow, rozwiązań)
5 . Bardzo dobry 67,21% 82 67,21%
4 . Dobry 19,67% 24 19,67%
3 . Przeciętny 13,11% 16 13,11%
Wszystkich głosów: 122
Szymex
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.628
Posty: 6
wp4pl napisał(a):
jaką masz versje ECX RC2 ?
Tą co w tym temacie dałeś, ale przeinstalowałem już i nie ma problemu .
Joto11 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 23
Dni na forum: 4.592
Posty: 16
elo zrobiłem sieć hamachi do której należy mój kumpel. Ale jak chcem wejść na jego server to mi sie pokazuje
Client Class C...i coś tam dalej

pls jak wiecie co zrobić to odpiszcie szybko
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.595
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
Joto11 napisał(a):
elo zrobiłem sieć hamachi do której należy mój kumpel. Ale jak chcem wejść na jego server to mi sie pokazuje
Client Class C...i coś tam dalej

pls jak wiecie co zrobić to odpiszcie szybko
kolejny * lamusek ktory nie czyta

napisalem wczesniej jak to naprawic przeczytaj se

[Jezeli ktos zada pytanie na ktore wczesniej odpowiedzialem
to nie będe odpisywał !!
czytajcie a znajdziecie !!!!]

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez wp4pl: 08.08.2007, 18:20
Joto11 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 23
Dni na forum: 4.592
Posty: 16
elo chce zrobić server dedykowany, ale pokazuje mi sie błąd

Cache_TryAlloc: 271584 is then free hunk

i co do kur** zrobić??

a ja nie kaman co ty tam napisałeś wp4pl.

pls odb. szybko chciałbym se pograć
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.595
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
Joto11 napisał(a):
elo chce zrobić server dedykowany, ale pokazuje mi sie błąd

Cache_TryAlloc: 271584 is then free hunk

i co do kur** zrobić??

a ja nie kaman co ty tam napisałeś wp4pl.

pls odb. szybko chciałbym se pograć
drugi raz pytasz oto co juz napisalem wczesniej cytatem !

qu rwa nauczyc cie czytac ?? !!
woyo-sensei Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 34
Dni na forum: 4.571
Posty: 5
Witam.
Jestem nowy na tym forum, ale doswiadczenie z ESF mam calkiem spore. Caly czas gralem na non-steam`ie i pomyslalem, ze nadszeld czas, aby poszerzyc swoje horyzonty Kupilem wiec oryginalnego CS`a. I tu mam problem. Moda jak zwykle instaluje tam gdzie powinien byc (inaczej sie nie da przeciez ), oczywiscie wykorzystujac juz nowego cs`a. Wszystko idzie cacy itd az do momentu, kiedy probuje odpalic moda z pulpitu z wczesniej utworzonego skrotu. Niby wszystko jest tak jak powinno (dopisane w linii komend -console i -game esf) lecz ku mojemu zdziwieniu nie odpala sie mod tylko... cs Czy ktos zna rozwiazanie mojego problemu?
Pozdrawiam.

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez woyo-sensei: 17.10.2008, 16:37
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.595
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
woyo-sensei napisał(a):
Witam.
Jestem nowy na tym forum, ale doswiadczenie z ESF mam calkiem spore. Caly czas gralem na non-steam`ie i pomyslalem, ze nadszeld czas, aby poszerzyc swoje horyzonty Kupilem wiec oryginalnego CS`a. I tu mam problem. Moda jak zwykle instaluje tam gdzie powinien byc (inaczej sie nie da przeciez ), oczywiscie wykorzystujac juz nowego cs`a. Wszystko idzie cacy itd az do momentu, kiedy probuje odpalic moda z pulpitu z wczesniej utworzonego skrotu. Niby wszystko jest tak jak powinno (dopisane w linii komend -console i -game esf) lecz ku mojemu zdziwieniu nie odpala sie mod tylko... cs Czy ktos zna rozwiazanie mojego problemu? W razie czego piszcie na gg: 2995681 to postaram sie wyjasnic, jesli czegos zapomnialem napisac w tym poscie.
Pozdrawiam.
Jak na pulpicie pojawia ci sie oryginalny skrot od ESF to nie musisz nic dopisywac
sprawdz tylko czy element docelowy wyglada mniej więcej tak
"C:\Program Files\Valve\hl.exe" -console -game esf
woyo-sensei Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 34
Dni na forum: 4.571
Posty: 5
Wlasnie w tym problem ze dokladnie tak wyglada. Gdzies wyczytalem ze ESF musi pojawic sie na liscie gier steam`a ale nie wydaje mi sie zeby to sie sprawdzilo bo valve nie ma przeciez nic wspolnego z ESF Jest jeszcze cos. Mianowicie kiedy otwiera mwlasciwosci skrotu do cs`a zamiast w linii komend miec gdzies dopisane -game cstrike (dla przykladu) to mam zamiast tego -applaunch 10 a skrot prowadzi prosto do steam.exe. Szczerze to skonczyly mi sie pomysly jak to zrobic zeby dzialalo Dlatego zwracam sie z uprzejma prosba o pomoc
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.595
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
masz half life w tym koncie ? bo on jest potrzebny do gry w ESF
woyo-sensei Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 34
Dni na forum: 4.571
Posty: 5
Z tego co czytalem na innych forach to moze tez byc zwykly cs 1.6 ale to moglo sie tyczyc samego non-steam`a. Moze na steam`ie trzeba miec halfa zeby pograc w esf. Nie widzi mi sie zamawiac halfa ale chyba tak zrobie
Cytat z esf-world.com:
You will need an original copy of Half-Life to be able to play ESF (or other mods).
(Counter-Strike retail works aswell)
Wynika z tego ze cs tez moze byc, tylko ze cos tu jest nie tak i nie dziala to tak jak powinno
Nikky Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Nikky
Dni na forum: 4.577
Posty: 106
Skąd: z księżyca :)
całkiem fajna gierka...kolejna do kolekcji
tata załamany
dzieki za instrukcje co do instalacjii nie musiałam się sama męczyć

,,Wiele serc jedno bicie...Dragon Ball na całe życie!"
_______________________________________________
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA O DBRAGON BALL
www.db-nikky.xx.pl
CZEKAM NA KOMCIE I WASZE INNE ŻYCZENIA!
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.595
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
woyo-sensei napisał(a):
Z tego co czytalem na innych forach to moze tez byc zwykly cs 1.6 ale to moglo sie tyczyc samego non-steam`a. Moze na steam`ie trzeba miec halfa zeby pograc w esf. Nie widzi mi sie zamawiac halfa ale chyba tak zrobie
Cytat z esf-world.com:
You will need an original copy of Half-Life to be able to play ESF (or other mods).
(Counter-Strike retail works aswell)
Wynika z tego ze cs tez moze byc, tylko ze cos tu jest nie tak i nie dziala to tak jak powinno
You will need an original copy of Half-Life to be able to play ESF (or other mods)
z tego co tu pisze to moze cs tez moze byc ale tego nie wiem ;] daj mi konto z cs 1.6 to powiem ci czy będzie na tym działać ESF xD ^^

ten non steam ktory podalem ma w sobie half life wiesz jak ktos chce grac w half life to wystarczy se sciągnie mapy od hf do tego non steama bo zostały one usunięte zeby instalka zajmowała mniej mb

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez wp4pl: 31.07.2008, 14:16
woyo-sensei Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 34
Dni na forum: 4.571
Posty: 5
tylko ze to nie jest non-steam wlasnie cs retail. nie mam pojecia jak dodac esf do tej listy. zobacze jeszcze czy po instalacji non-steam`a cos sie zmieni, a jak nie to... chyba zakupie org halfa 1
You will need an original copy of Half-Life to be able to play ESF (or other mods)
W tym zdaniu bardziej chodzi o to ze mozesz grac w ESF i inne mody na org halfie
(Counter-Strike retail works aswell)
w tym natomiast ze cs rowniez moze byc do odpalenia esf tylko ze nie dziala nie wiadomo [ ort! ] dlaczego ale nic to. jakby cos to ma ktos jakies sieci hamachi gdzie mozna pograc w ESF 1.2.3 + ECX RC2 i BP 8.4 ??
jak cos to ja moge taka siec zalozyc
Joto11 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 23
Dni na forum: 4.592
Posty: 16
elo wie ktoś jak zrobić własną mape??

jak kto wie yo pls odp.
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.595
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
Joto11 napisał(a):
elo wie ktoś jak zrobić własną mape??

jak kto wie yo pls odp.
ja wiem ale znając stopień rozwinięcia twojego mózgu to nic z tego nie będzie ;] no ale jak juz ci tak zalezy to podam ci link do programu w ktorym robi sie mapy

http://hlcs.terramail.pl/pliki/worldcraft31.exe
a tu spolszczenie
http://hlcs.terramail.pl/pliki/wc_pl.zip

nie pytaj sie mnie co i jak bo sam nie wiem raz probowalem zrobic mape ale było to dla mnie zbyt skomplikowane

Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez wp4pl: 31.07.2008, 14:17
woyo-sensei Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 34
Dni na forum: 4.571
Posty: 5
Ja za to moge polecic inny programik latwiejszy od WC a mianowicie Quake Army Knife. Skad sciagnac? Google nie gryzie Programik bardzo prosty (wbrew pozorom, bo na poczatku to czarna magia ), robie w nim juz od prawie 10 lat wiec wiem co mowie Usuwam dalsza czesc mojego posta z powodu dziwnych ludzi, ktorzy nie uzywaja zanikajacej czesci swojego ciala czyli tzw mozgu. Ludzie, nauczcie sie myslec!! Przeciez to nie boli!!! Pytania w stylu "a jak ja mam to instalowac" sa po prostu zenujace... ZAL. Swoj nr gg tez usuwam, bo mnie dreczycie dziwnymi pytaniami. Skoro inni sobie poradzili bez niczyjej pomocy (np ja, wp4pl pewnie tez) to znaczy ze jednak jest to mozliwe i nie trzeba miec nadprzyrodzonej mocy, a troche checi i odrobiny IQ. Pozdrawiam.

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez woyo-sensei: 25.08.2007, 9:09
marian9994
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.568
Posty: 6
ja nie moge zainstalowac patcha do cs bo mam error nsis moge inny patch zainstalowac??(starszy troszke)???
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.595
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
marian9994 napisał(a):
ja nie moge zainstalowac patcha do cs bo mam error nsis moge inny patch zainstalowac??(starszy troszke)???
sciągnij go jeszcze raz i wtedy sproboj a jak nie bedzie dzialac to wtedy sproboj z innymi patchami tylko ze ja juz probowalem na niektorych i np w jednych nieda wejsc na server w drugich nieda zrobic serva itp ten to jedyny calkowicie dobry jaki znalazlem
Sch4b0wy
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.567
Posty: 2
Mam problem. Nie moge zmienic sie w ssj4 songoku. Zrobilem wszytko jak napisales i nie mialem zednych bledow. Czy wiesz w czym moze byc problem? Czy komukolwiek udalo sie zmienic w ssj4 ? Mam jeszcze jedno pytanko czy mozna miec jednoczesnie moda ECX i EVM ?
dbzgrzes
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.567
Posty: 1
wp4pl wiesz skad pobrac plik ecx.goku-ts.ssj4trans3.mdl jak wiesz to napisz
Wyświetl posty z ostatnich:
Strony:   1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31, 32, 33  

Forum DB Nao » » » Earth Special Forces [ESF] download (instalacja, problemy, rozwiązania)
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnime PhrasesDr. Slump
Powered by phpBB
Copyright © 2001-2020 DB Nao
Facebook