Nie pije!! wczoraj tylko jedno piwo[3l] o którym wiesz!
Nie pije!! wczoraj tylko jedno piwo[3l] o którym wiesz!
ja słyszałem od mojej babci, ktora pracuje gdzies w klinice, że osoba przebywająca razem z palaczami jest bardziej zagrożona utratą zdrowia, mimo, iż nie pali
Jassne wykrecasz sie teraz sianem Laughing . Ty chyba tam nie pijasz bez mojej wiedzy co?
U mnie w rodzinie obecnie nikt nie pali. Przed dluzszy okres czasu ojciec palil, ale przestal (moze dlatego, ze nikomu sie to nie podobalo, a i pieniedzy zbyt w domu malo)...
W mojej klasie pala chyba trzy osoby, a czasem robia to nawet na lekcji PO, czego nie wolno oczywiscie...
A co do szkoły, to masz niezla klase, u mnie w klasie jarają chyba wszyscy [czyt. 85%]
Ja chodze do klasy matematyczno-fizyczno-informatycznej do najlepszego liceum w Gdańsku, to co sie dziwic, ze nie ma takich wiecej...
PS. Gotenks to ze najlepsze liceum nie znaczy ze chodza tam sami niepalacy ludzie. Kto powiedzial ze palacze sa malo inteligetni?
a jakie jest to najlepsze liceum w gadnsku?
Ja chodze do klasy matematyczno-fizyczno-informatycznej do najlepszego liceum w Gdańsku, to co sie dziwic, ze nie ma takich wiecej...
jest uzależnienie od miłości
pozniej twoja miłosc cie kopnie w dupe
i.. tak zaczynaja samobójcy