Ehh tłumaczyc kobietą
 Ktorzy mysla o jednym przede wszystkim XD

. Tak szczerze mowiac to w grupie razniej, a dziewczyny zawsze czuja do siebie silna wiez, wieksza niz faceci do siebie i lubia chodzic wszedzie w towarzystwie nawet do lazienki
 . Tak szczerze mowiac to w grupie razniej, a dziewczyny zawsze czuja do siebie silna wiez, wieksza niz faceci do siebie i lubia chodzic wszedzie w towarzystwie nawet do lazienki  .
.
 . Mowie to pomimo roznych schizow Łasiczki XD
. Mowie to pomimo roznych schizow Łasiczki XD 

Potrafimy racjonalnie myslec w kazdej sytuacji a nie w wyjatkowych momentach przeblysku, nie tak jak mezczyzni
 ... A tak poza tym, to mężczyźni lepiej się sprawdzają tam, gdzie potrzeba umiejętności szybkiego podejmowania decyzji. Dowiedziono tego naukowo, więc nie ma po co się obrażać. Ani tym bardziej kontrargumentować
 ... A tak poza tym, to mężczyźni lepiej się sprawdzają tam, gdzie potrzeba umiejętności szybkiego podejmowania decyzji. Dowiedziono tego naukowo, więc nie ma po co się obrażać. Ani tym bardziej kontrargumentować  .
 .
dlaczego dziewczyny zawsze chodza do ubikacji parami?
 . Najśmieszniejsze zaś jest to, że faceci też zaczęli robić takie grupowe wypady do WC
 . Najśmieszniejsze zaś jest to, że faceci też zaczęli robić takie grupowe wypady do WC  . Nie chcę nawet myśleć, co oni tam robią...
 . Nie chcę nawet myśleć, co oni tam robią...
Tak szczerze mowiac to w grupie razniej, a dziewczyny zawsze czuja do siebie silna wiez, wieksza niz faceci do siebie i lubia chodzic wszedzie w towarzystwie nawet do lazienki.
 .
 .
Nie ma nic gorszego jak idziesz w szkole z kumpela do lazienki i czekasz na nia pol godziny bo musi zdjac te wszystkie swoje pasy cnoty XD
 ?
 ?
Mowie to pomimo roznych schizow Łasiczki XD

Gorzej z Łasiczka, bo jak ONA tu wpadnie to znow bedzie ostrzyc pazurki i drzec mi tapicerke!!!
 Gorzej z Łasiczka, bo jak ONA tu wpadnie to znow bedzie ostrzyc pazurki i drzec mi tapicerke!!! 

Mowie to pomimo roznych schizow Łasiczki XD
zawsze czuja do siebie silna wiez, wieksza niz faceci do siebie i lubia chodzic wszedzie w towarzystwie nawet do lazienki Smile.

Pewnie zaraz pomyślicie, że jestem tym kim nie jestem ale tak nie jest
  Pewnie zaraz pomyślicie, że jestem tym kim nie jestem ale tak nie jest  . A do tematu snów. Miałam bardzo dziwny. Zaczęło się od tego, ze przysniła mi się stara szkoła a potem lot balonem. Szczegółw nie bedę mówiła bo to było zbyt chaotyczne.
. A do tematu snów. Miałam bardzo dziwny. Zaczęło się od tego, ze przysniła mi się stara szkoła a potem lot balonem. Szczegółw nie bedę mówiła bo to było zbyt chaotyczne. 

do łóżka też ? a mówiłas ze nie lubisz trójkątów
dlaczego wsod facetow nie ma feministow i dlaczego nie spotkalem sie z czyms takim "nie potrzebuje kobiety" ?
 . Czyli supernowoczesna technologia połączona z istnieniem kasty samurajów, walczących mieczami świetlnymi. Czego to ludzie (?) nie wymyślą...
 . Czyli supernowoczesna technologia połączona z istnieniem kasty samurajów, walczących mieczami świetlnymi. Czego to ludzie (?) nie wymyślą... 

Popatrz, popatrz... A mi kiedyś powiedziała, że im więcej i różnorodniej, tym weselej...