Urodziny Lunch

» [Reklama] DBPolska

kacper.jaworsk Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
kacper.jaworsk
Dni na forum: 6.429
Tutaj znajdziecie wszystkie odcinki, gry, nowinki i jeszcze więcej! Wystarczy się BEZPŁATNIE zarejestrować!!! Wystarczy do tego e-mail. Piszcie co o tym sądzicie.
Ja uważam że to świetna strona.
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.464
Plusy: 4
Mógłbym powiedzieć, że to kolejna strona, która multimediami przyciąga wszystkich, ale wstrzymam się od takiego gadania ze względu iż nie znam tej strony, ani ludzi tam przebywających. Na pierwszy rzut oka wygląda ładnie(design wygląda przejrzyście i prezentuje się dosyć dobrze, logo też niczego sobie, intrygujące wręcz, ta postać Vegety hmm ;]) i jest to prężnie rozwijający się serwis.
Cóż mam więcej dodać, powodzenia im życzę...

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Vegeta_SSJ4 Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Vegeta_SSJ4
Dni na forum: 5.949
Jak dla mnie ta stronka jest super i trzeba będzie ją w całości przeglądnąć

" ... Jest tylko jedna rzecz,w życiu ludzi,narodów i państw,która jest bezcenna:tą rzeczą jest Honor ... " - A dla Vegety Honor jest bezcenny
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.570
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
Mam konto na tej stronie, ale zapomniałem hasła, wpisywałem bodaj 3 razy i źle mnie zablokowali ;D.
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Dni na forum: 6.247
Plusy: 6
Osobiście czasem się wypowiadam na dbpolsce, ale za bardzo nie przepadam za stronką, forum też średnio mi się podoba.

[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
Kiper Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Kaeshi ]

Dni na forum: 6.020
Plusy: 10
Lady Byczusia napisał(a):
Osobiście czasem się wypowiadam na dbpolsce, ale za bardzo nie przepadam za stronką, forum też średnio mi się podoba.
Tu się zgodzę, za forum DBPolska też nie przepadam. Ale przyznam, że multimedia mają niezłe. Pobieram tam tylko kinówki i gry, gdyż zwykłe odcinki mają słabą jakość. Ostatnio wrzucili torrent do całego DB w rawie a DBZ w rawie wrzucają pojedynczo, powiem, że ich jakość jest bardzo dobra, tylko szkoda, że są one po japońsku...
.:LuKasz:. Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
.:LuKasz:.
Dni na forum: 5.956
Plusy: 1
Ja też jestem tam zarejestrowany, ale po pierwsze mi się tamte forum nie podoba, a po drugie zarejestrowałem się tam już dawno temu, nie podoba mi się mój nick, chciałem usunąć konto albo zmienić nick i jakoś nie doszedłem do tego jak to zrobić

DB RULEZ

[*]Andrzej Sapkowski
[*]Stephen King

Forum DB Nao » » » [Reklama] DBPolska
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump