Forum Dragon Ball Nao

» Sprzedam całą kolekcję Dragon Ball na 13 DVD gg: 1091680

qmbajm
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.687
Mam do sprzedania wszystkie odcinki Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT + 21 filmów pelnometrazowych wszystko znajduje sie na 13 plytach DVD wszystkie odcinki są z polskim lektorem i o bardzo dobrej jakości TVRip Kinówki natomiast są z polskimi napisami (2 są z polskim dubbingiem) Cała zawartość płyt to 153 odcinki Dragon Ball, 291 odcinki Dragon Ball Z i 64 odcinki Dragon Ball GT co razem daje 508 odcinków plus 21 kinówek. Wszystkie filmy są w formacie avi filmy kinowe także kilka z nich jest w formacie .OGG daję do nich programy aby wszystko działało poprawnie Dodaję jeszcze filmiki, teledyski, obrazki wszystko o tematyce Dragon Ball oraz grę MUGEN 2005 (działa także pod XP) Dla waszego zabezpieczenia mogę wystawic aukcje na allegro!!!!

kontakt: gg 1091680
tajson1 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.426
Witaj!
Chętnie kupiłbym od Ciebie całą kolekcję dla dzieciaka na prezent.
Jaka cena i sposób wysyłki ?
Pozdrawiam
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.994
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Ja także mam to samo. Napisz jaką kwotą dysponujesz a się możemy potargować Moje gadu to 7087402 . na pewno [ ort! ] Twe dziecko się ucieszy ^^

Jeżeli chdozi o sposób wysylki, to chyba za pobraniem.
tajson1 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Witaj!
Śmiało ile? koszty pracy itd..,
Czy faktycznie masz to samo? święta zaraz, oczywiście cena myślę, że rozsądna będzie.
pozdrawiam
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Pewnie, że mam to samo, a tamten kolega, który chce to sprzedać, już go nie ma. Ja natomiast zawsze do usług. Zagadaj na gadu do mnie- proszę pana.
tajson1 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wkurza mnie to gg i nie mam go zainstalowanego, i czasu nie mam na siedzenie przed kompem, daj jakiś numer zadzwonie i dogadamy się w minutę - szybko i sprawnie. Lubię szybkie transakcje a nie siedzenie i pisnie listów.
pozdrawiam
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dobra , sprawe przedstawie tu szybko :p Tylko zapomnialem jak to na poczcie jest. Wysylam plytki i mowie zeby za pobraniem chyba jakos tak hmm ?

Więc całość zajmie 9 dvd, db,dbz,dbgt - jakość bardzo dobra, przypominaja sie stare czasy ;p Cenę jużustalilismy, tylko trzeba w to wlaczyc cene za wysylke, czyli góra- 13 zł. Nagrywać zacznę juz dzis wieczór. Myślę, że tak do piątku wszystko nagram i zdążę wysłac płytki
tajson1 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

adres wysłałem na skrzynkę tą tutaj
czekam i pozdrawiam
basik7 Kobieta
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.674
Witam

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez basik7: 30.01.2008, 20:36
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.286
Plusy: 41
Nie bajke, a anime to a. B, nie mogłeś po prostu dać link do aukcji na allegro ?

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
tajson1 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Chciałbym polecić kolegę ishido - przeprowadzałem transakcję przed świętami i wszystko zgodne z opisem - bardzo rzetelny faet.

Forum DB Nao » » » Sprzedam całą kolekcję Dragon Ball na 13 DVD gg: 1091680
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump