Pober napisał(a):
 Aż tyle to od ciebie nie wymagam.
nie chce [ ort! ] mi sie uzywac poprawnej polszczyzny tzn ąę ó ł
Pober napisał(a):
 Z krzesła spadłem, nie wiedziałem, że głupota ma aż taki zasięg.
na koniec kiedy goku zmienil sie w kida
Pober napisał(a):
 Co to znaczy nikomy? Nie dość, że nawet spacji użyć nie potrafisz, to nie potrafisz też czytać postów poprzedników. Przytaczał dowodów nie będę, bo temat został już dawno wyczerpany, ale taki niespełniony pajac jak ty potrzebuje trochę czasu.głupiec to wlasnie ty bo pierdoły wypisujesz nieudzielaj sie jak niewtemacie jestes...znowu napsiales pierdoły nieodpowiadajac gdzie niby masz te podpoziomy...jakies dowody? procz tamtego full powera co jest nikomym dowodem?

i tu się nie zgodzę z Poberem, to jest czas treningu i wola wojownika, a nie jak twierdzisz nauka, Goku nie miał wrodzonych poziomów SSJ, jedyne co powodowało jego tak wielką moc to, treningi a la Kaito lub Genialny Żółw nie tam żadna nauka. Jednakowąż sądząc po postach uważam, że siła Bebiego i falr Bultz były za słabe. Wróćmy teraz do wątku Golden Ooozaru. Golden Oozaru jest to jest to tak jakby nowy poziom dzięki, który Goku uzyskał za pomocą księżyca. SSJ4 jest jakoby po GO jest tak jakby opanowaniem mocy GO.

tak jak logicznie rzecz biorac golden ozaru co to jest to sila normal goku x10 bo tyle ma w ozaru i x50 bo tyle daje ssj, ssj4 mozna przyjac ze to jest ssj2 x 10 i jak tak dobrze sie zastanowisz i popatrzysz troche na liczby zrozumiesz to i inne aspekty o ktoreym bohaterowie db mowia...tak mozna w przyblizeniu jakiejs skali obliczyc ich poziomy mocy...tak samo bubu myslisz jaka mial moc pewno dajsz jakas wartosc ale musisz iwedziec ze jego energia dodala okolo 50% jego mocy pełnej czyli juz mozesz mniejswiecej sile gohana okreslic jak gohana to i innych i takim logicznym tokiem dochodze do all postaci z energia ki i wiem ktory kiedy byl lepszy a ktory gorszy dlaczego tak nie inaczej...dlatego niewierze w cos takiego ze np kid byl silniejszy to juz nonsens...mogl byc rowny...w sumie mowil goku ze nie widzi roznicy...ale tego tez nie potwierdzisz...ale mozna tak zalozyc ;p pobaw sie kiedys w kalkulacje liczb to pomaga i ulatwia tok rozumowania...cos typu ze ssj = 50x normal a reszte dopasowywujesz juz w kwestiach logiki...wiesz ile juz ma ssj i wiesz ile ma tez ssj3 bo to jest 3x ssj2 a ssj2 musisz dopasowac tak samo wiesz ile to golden ozaru i wiesz ile to ssj4 wtedy all sie tak ladnie zlewa wystarczy pomyslec i policzyc troche...