Miasto: Wałbrzych
Nick każdy raczej zna (a przynajmniej powinien

Jestem w sumie jednym z najstarszych bywalców, którzy się jeszcze udzielają na tym forum, z przerwami wprawdzie, ale ciągle tu piszę. Szukałem kiedyś jakiś napisów do filmu kinowego na google i tak wpadłem na DBNao. Strasznie spodobała mi się ta strona (mimo, że znałem inne). W niedługim czasie po tym, zarejestrowałem się na forum i napisałem pierwszą reckę, do gry DBZ Budokai 3 i podesłałem ją Gotenksowi, i tak się zaczęło

Avatar przez długi czas miałem taki podłużny, który ukazywał skromnie twarz kobiety z gry Final Fantasy X- Rikku. A także swego czasu avatar Tidusa, również z tejże gry. Obecnie mam Kurei'ego z Flame of Recca, ponieważ uważam go za moją ulubioną postać z mang.
O sobie może napiszę tyle, że obecnie uczęszczam do LO, profil humanistyczno-artystyczny. Jak skończę szkołę, to albo chcę iść na studia filologii angielskiej, albo od razu skok w stronę pracy jako policjant

Moimi hobby (obecnie) to moje UKOCHANE Newcastle United !!.
Po prostu nie mam słów, aby określić jak kocham ten klub. Ogólnie bardzo interesuję się sportem, począwszy od właśnie piłki nożnej (trenowałem przez kilka lat), kończąc m.in na NBA. Praktycznie na kibicowaniu tej drużynie, nauce, słuchaniu non stop muzyki i spędzaniu czasu z moją dziewczyną (1,5 roku już

Co do muzyki- również nie mam wyrazów, aby określić moje zamiłowanie do rapu, a szczególne do mojej ulubionej ekipy: Bone Thugs-N-Harmony.
Moja skromna kolekcja:

Tak odchodząc od spraw prywatnych, bardzo lubię się śmiać, często z bardzo błahych powodów, ale tak już czasami bywa

Zapomniałbym również wspomnieć o tym, że sam piszę i nagrywam rap. Nigdy o tym praktycznie nie pisałem na forum, ze względu na to, że
mało kto tutaj słucha tej muzyki i wydawało mi się to bezcelowe

Ale jeżeli ktoś kto trzyma trochę dystans do tej muzyki, chciałby się zapoznać to zapraszam serdecznie na http://www.myspace.com/rkklan . Okładkę do płyty zrobił nam użytkownik tegoż forum, niejaki Daichi

Na zakończenie napiszę, iż cieszę się, że przebywam na tym forum, ukształtowało wiele moich poglądów, prowadzenie dyskusji etc. itp. Poznałem
tutaj miłych i mądrych ludzi, zaczynając od Gotenska, idąc dalej po Focusa, Shiro, Franqey'a, Daichi'ego, czy Szaraka. Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
no i nie pozostaje mi nic więcej jak podziękować za ten wspólnie spędzony czas

Wasz moderator, emate

gg: 2283997