javascript:emoticon('

Witajcie userzy forum DBNao!
Otóż chcialbym cos wam przekazać szczególnie tym którzy lubia kompy i neta. Otóż natrafiłem na coś ciekawego, mianowicie szukałem tutaj jak niektózy potrafia zarabiac przez neta. Szczerze? Pokazywali gówno bo potrafili umowic pewna obca strone a o wyplaceniu nic nie gadano. Szukałem ponad 3 miesiace czegos ciekawego i wierzcie ze wszystko przetestowałem i nic. O wyplaceniu nie bylo mowy na dodatek nie potrafilem zarobic nawet 1 dolara. Tera jak sie okazuje istnieje pewna grupa która zajmuje sie takim zarabianiem przez neta i oni wspołpracuja z kontem internetowym AlertPay(ang. PayPal cos w tym stylu) i musze wam pwoiiedziec, że rejestracja jest darmowa i dla kazdego(nei musisz byc pelnoletni). na dodatek mozliwosc przelania kasy online na konto bankowe które podajesz w opcjach jedyne co musisz zrobic podac kraj(Polska) i numer konta bankowego i nazwe banku^^ Weszłem w to i jest wszystko gites. Za utrzymanie nie musze placic zadnych % tylko za przelew maly %.
Dobra moze przejde do tego portalu co własnie wspolracuje z AlertPay. Wsyzstko polega na tym ze otrzymujesz paczke linkow na stornie!(nie na skrzynke email jakis spam:D) i po prostu klikasz na link i musisz 30 sekund odczekac (licznik bedzie podany) i po 30 sekundach strona sie zailczy i otrzymujesz za 1 link 1 cent amerykanski. Burza mózgów przeliczajcie. Ale to nie wszytsko jest pewien sekret ze zamiast zarabiac dziennie po 20 centów bo tak wychodzi mozesz zarobic nawet 5 dolarów dziennie!

Acha jeszcze powiem ze te poradniki krok po korku tłumacza co trzeba robic + sekret który wam przekaze na GG. Chcialbym podkreslic jedno jesli od razu [ ort! ] uwazacie ze to jakis szajs powiedzice dlaczego a najlepeij przez gg wyjasnie nawet przedstawie wam moje konto w psotaci screenów z moimi danymi;] i opcje przesylania kasy do banku polskiego;] No to jak bede mógł liczyc na odrobine zrouzmienia, bo nie chce zeby zaszla taka sytuacja jak na DBPolska tak mnie jako usera ponizyli ze az wstyd tam po raz kolejny wchodzic na dodatek otrzymalem bana;]