Forum Dragon Ball Nao

» [Reklama] KASA$Gwarant zarobienia dobrej sumki

Ziom300
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.288
Post zostal potwierdzony przez admina i nadaje sie do uzytku innym userom tegoz forum, a nie jak przy stronie noobów DBPolska - PS: Zmiencie tą nazwe bo żygac sie chce;/ Jako patriota nakazuje wam zmienic nazwejavascript:emoticon('')
javascript:emoticon('') Patrza tylko na siebie a userów olewaja jak jakis dzikusów mniejsza z tym;] Sa na tym świecie ludzie godni uwagi i przywiązujący tolerancje wobec innym ludziom:)

Witajcie userzy forum DBNao!

Otóż chcialbym cos wam przekazać szczególnie tym którzy lubia kompy i neta. Otóż natrafiłem na coś ciekawego, mianowicie szukałem tutaj jak niektózy potrafia zarabiac przez neta. Szczerze? Pokazywali gówno bo potrafili umowic pewna obca strone a o wyplaceniu nic nie gadano. Szukałem ponad 3 miesiace czegos ciekawego i wierzcie ze wszystko przetestowałem i nic. O wyplaceniu nie bylo mowy na dodatek nie potrafilem zarobic nawet 1 dolara. Tera jak sie okazuje istnieje pewna grupa która zajmuje sie takim zarabianiem przez neta i oni wspołpracuja z kontem internetowym AlertPay(ang. PayPal cos w tym stylu) i musze wam pwoiiedziec, że rejestracja jest darmowa i dla kazdego(nei musisz byc pelnoletni). na dodatek mozliwosc przelania kasy online na konto bankowe które podajesz w opcjach jedyne co musisz zrobic podac kraj(Polska) i numer konta bankowego i nazwe banku^^ Weszłem w to i jest wszystko gites. Za utrzymanie nie musze placic zadnych % tylko za przelew maly %.

Dobra moze przejde do tego portalu co własnie wspolracuje z AlertPay. Wsyzstko polega na tym ze otrzymujesz paczke linkow na stornie!(nie na skrzynke email jakis spam:D) i po prostu klikasz na link i musisz 30 sekund odczekac (licznik bedzie podany) i po 30 sekundach strona sie zailczy i otrzymujesz za 1 link 1 cent amerykanski. Burza mózgów przeliczajcie. Ale to nie wszytsko jest pewien sekret ze zamiast zarabiac dziennie po 20 centów bo tak wychodzi mozesz zarobic nawet 5 dolarów dziennie! Nie moge zdradzac gdyz byloby to jakis naruszeniem na tym portalku regulaminu. Takze równeiz nie podaje zadnych linków gdyz władza moze mnie posadzic o reklame. Kto chcialby uczestniczyc niech kieruje sie do mnie przez gg wszystko podam (GG:5075625) posiadam nawet poradnik w formacie pdf;] (poradnik w czesci pierwszej o pracy na tym portalu poradnik, czesc 2 (po zarjestrowaniu sie) jak stworzyc wlasne konto internetowe i przelac na konto bankowe) wszystko jest prawdą! Musze przyznac ze siedze w tym 2 dni a mam 2 dolary! I klikam na te linki gdyz dla mnie to jest przyjemnosc[szeroki]. Dodam że zajmuje sie anglistyka takze kazde sugestie zwiazne z problemami bez problemu moge przetlumaczyc;] szczególnie pomoc tym mlodszym bo ja juz na karku 18 mamxDD mało tego w mojej klasie w Liceum z plci jak na razie [ ort! ] meskiej wszysyc w to wchodza i sie rejestrują! Naprwde warte uwagi to jest:D Zapraszam chetnych na GG 5075625

Acha jeszcze powiem ze te poradniki krok po korku tłumacza co trzeba robic + sekret który wam przekaze na GG. Chcialbym podkreslic jedno jesli od razu [ ort! ] uwazacie ze to jakis szajs powiedzice dlaczego a najlepeij przez gg wyjasnie nawet przedstawie wam moje konto w psotaci screenów z moimi danymi;] i opcje przesylania kasy do banku polskiego;] No to jak bede mógł liczyc na odrobine zrouzmienia, bo nie chce zeby zaszla taka sytuacja jak na DBPolska tak mnie jako usera ponizyli ze az wstyd tam po raz kolejny wchodzic na dodatek otrzymalem bana;]
ZameR Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
ZameR
Dni na forum: 6.534
Ziom300 napisał(a):
na DBPolska tak mnie jako usera ponizyli ze az wstyd tam po raz kolejny wchodzic na dodatek otrzymalem bana;]
Co to za potwory tam są? Tu jest spoko admin .

Do tej całej zabawy trzeba mieć założone konto? To takie w banku jakimś? Czy jest inny sposób na dostarczanie szmalcu do "klikacza"?
Nie wiąże się z tym żadne ryzyko, tak jak w przypadku innych podobnych sposobów na zarobienie trochę grosza?
Ziom300
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.288
Do tej całej zabawy trzeba mieć założone konto?
Po zarejestrowaniu sie otrzymasz ode mnie formularz do konta na AlertPay za darmo! Bez jakichkolwiek opłat za utrzymanie takiego konta internetowego i bez ograniczeń wiekowych! Reinkarnacja PayPal o wiele lepsze:)

To takie w banku jakimś?
AlertPay - internetowe konto przez które nastepnie bedziesz mogł z małym % przelac do banku polskiego(bank automatycznie przy podaniu narodowosci przeliczy $ nas zł )

Czy jest inny sposób na dostarczanie szmalcu do "klikacza"?
Portal jest jak najbardziej wiarygoodny gdyz wspolpracuje z ALertPay przy którym i konto i ten portal łaczysz sie poprzez podanie jednolitego adresu email. Jak juz wyzej wspomnialem gotowka moze powedrowac w twoje rece poprzez bank polski:)

Nie wiąże się z tym żadne ryzyko, tak jak w przypadku innych podobnych sposobów na zarobienie trochę grosza?
Cóż powiem ci szczerze ze nie gdy portal wspolpracuje z kontem internetowym w którym znajduje sie tysiecy uzytkowników tegoz konta. Jesli natomiast chodzi o kase czy to jest legalne? Tak! Po prostu jako obywatel Polski poprzez przelew placisz prowizje (za utrzymanie nic nie placisz!) gdyz to jest forma opodatkowania tj legalne:)

Podkresle natomiast ze siedze w tym i jestem zadowolny, namowielm cala klase i kazdy sprobowal okazalo sie ze nie ma zadnych niechceci gdyz jest to realne:) Zawsze po szkole nawet w trakcie zajec szkolnych(na informatyce;]) klikamy non stop nal inki ktore zamieniaja sie w kase:)
Naprawde zapraszam wszystkich po zdecydowniu sie i checi udzialu w tym prosze abyscie najlepiej skierowali sie do mnie gdyz mam dla chetnych poradnik z dokladnymi informacjami dotyczacymi zarabiania pieniedzy^^ W ramach pomocy poradnik w formacie pdf sam przygotowałem
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.635
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
Ktoś wspominał mi o takiej formie zarabiania pieniędzy, ale nurtuje mnie jedno pytanie: Czy to uczciwy i legalny sposób zarabiania mamony?
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.136
Ostrzeżenia: 3
Dark Sky napisał(a):
Czy to uczciwy i legalny sposób zarabiania mamony?
Czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?
Ziom300 napisał(a):
Jesli natomiast chodzi o kase czy to jest legalne? Tak! Po prostu jako obywatel Polski poprzez przelew placisz prowizje (za utrzymanie nic nie placisz!) gdyz to jest forma opodatkowania tj legalne:)
...

Swoją drogą, może kiedyś się w to pobawię, na razie mam ciekawsze rzeczy do roboty niż klikanie w linki.

Obraz
PALATIAL REGALIA
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.635
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
Wiesz, ale jeżeli chodzi o pieniądze lepiej zapytać się dwa razy xD... A kto pyta nie błądzi xD.

Forum DB Nao » » » [Reklama] KASA$Gwarant zarobienia dobrej sumki
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump