Otóż. Zaczne od siebie samego dla przykładu. Zdaje mi się, że jestem człowiekiem majacym trzy osobowosci. Jedna to taka pokazowa, toleancyjna, uczciwa, pracowita i Bóg jeden wie jaka jeszcze. Stosuje ją najczęściej przy rodzicach, sąsiadach i w sklepach

Druga jest troche dziwna. Patrząc na nią z ej pierwszej osobowości, nienawidze jej, ale jak już się "zmienie" to ciąąąąągnie . . . Najczęściej jestem "TYM" gościem w szkole, a najwyzsze stadium ukazuje się pod koniec 8 albo 9 lekcji. Myśląc o tym teraz zdaje sobie sprawę że w 90 % wyglądam wtedy jak palant. Śmieje sie z byle czego, udaje downa albo rapera w maluchu albo też rzucam sie do wszystkim siedzących wokół mnie. To właśnie w tej postaci łapie najwiecej laczy

Trzeciej używam tylko gdy jestem sam na sam ze sobą, lub z moimi najlepszymi kumplami z osiedla, mangowymi maniakami. co jakiś czas zmieniam ksywe bo obejrze jakiś film i już chce taki być, udaje że jestem, Goku, Pudzian albo Macho z westernu, itp. Wiem, wiem, to głupkowate, ale taki właśnie lubie być. Siadam na chodniku i wyobrażam sobie jakieś dziwne fantazyjne rzeczy albo chwytam kija i udaje samuraja (i pomysleć że mam 17 lat

No cóż, ja swój przykład opisałem całkiem dobrze. Teraz proponuje byscie i WY napisali jacy jesteście. Czy zawsze tacy sami? Czy może w każdej chwili inni, zmienni?
Pozdro