Rosół to nie zupa ;] .
Cyceron napisał(a):Nie, rosol to nie zupa...Rosół to nie zupa ;] .
Zgadzam się z Cyceronem. Rosół to nie zupa. Rosół to latająca płyta kompaktowa powstała z miecza rycerza walczącego pod Grunwaldem i zmutowanych kretoptaków zamieszkujących dziurki od klucza. Mówię poważnie.
Bambusy i tyle, nikt ich nie chce. Przez takich ludzi jak ty to oni zrobią z nas niewolników i będziecie z siebie zadowoleni?
Nałęczowianka czy Ustronianka .) .) ?
nie nawidze jak się obraża murzynów. I wcale nie zrobią z nas niewolników, skąd ten pomysł.
Bambusy i tyle, nikt ich nie chce. Przez takich ludzi jak ty to oni zrobią z nas niewolników i będziecie z siebie zadowoleni?
Absolut czy Finlandia?
Jabłecznik czy sernik?
Rosół to nie zupa to tylko woda... zupa to jest zupa
emo czy punk??
Najlepiej by było, gdyby w ogóle ludzie nie przywozili ich z Afryki...
Metal czy Rock
Cyceron napisał(a):Jabłecznik! Chociaż wolę Zieloną Wróżkę...Jabłecznik czy sernik?
Cyceron napisał(a):Matka często upuszczała Cię na głowę w niemowlęctwie?Najlepiej by było, gdyby w ogóle ludzie nie przywozili ich z Afryki...
W ogóle nie wiem czego się uczepiłeś, czy napisałem coś złego? Przecież ludzie zwozili ich tylko po to by mieć niewolników... Rasistą raczej nie jestem, nie wiem o co wam wszystkim chodzi.
Kebab czy hamburger
Obwiniasz Murzynów o to, że zabrano ich z rodzinnych stron i przywieziono do Europy i Ameryki jako niewolników. Coś tu nie gra.
Obiadokolacja czy kolacja ze śniadaniem?