Forum Dragon Ball Nao

» Oceń osobę powyżej

Strony:   1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 45, 46, 47  
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.278
Plusy: 6
Shiro:

Avatar: dlaczego go zmieniłeś? Tamten był jednym z moich ulubionych na DBNAO.

Nick: ładny, wpada w ucho

Sygna: userbar, zresztą ładny. W podpisie widać, że należysz do Sastsugai.

Ocena: na forum długo, chyba od samego pocztąku. Jest bardzo dobrym moderatorem i czasem odwiedza temat J-MUSIC, żeby pozachwycać się długością naszych postów . Jest userem bardzo pozytywnym, pisze ładnie, składnie i na temat. Wad jak na razie nie zauważyłam.

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
bad orydżinal nick
Orydżinal person
Orydżinal person

Dni na forum: 7.003
Kamiru, bo jego nikt nie raczył ocenić ;p

nick: taki o, nic nadzwyczjanego

av: nie podoba mi się, nie owijajmy w bawełne, jest badziewny, a w szczególności napis

sygn/podpis: sygn to już mówiłam przy biobrollym, podoba mi się, ale za ruskie chiny nie moge pojąć, co oznacza podpis

os: miły, grzeczny... i jak to powiedział shiro: "kiedyś walił głupie posty, ale z czasem się wyrobił"

EDIT:
ja oceniałam Kamira ==' i nie alicadar czy co, tylko Alucard

Cyceron napisał(a):
bad girl napisał(a):
a więc ogólnie oceniam go na 6
6 na 10 czy 6 w skali ocen szkolnych?
w skali ocen szkolnych ;p

miłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...

Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez bad orydżinal nick: 23.06.2007, 19:15
BioBrolly Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
BioBrolly
Dni na forum: 6.732
bad girl

Nicq: Może być, ma być taki mroczny chyba.
Awek: Przypomina mi bloodrayn, Jest spoko
Syg: Bardzo fajna, podoba mi się. To alcadar?
Osoba: Chyba jedna z tych osób na forum, zwanych spamerem. Nic nie mam przeciwko tej osobie.

VidelOtaku ma na sygnatórce napisane pozdro dla antyfanów xd
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.146
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
BioBrolly

nick - nie podoba mi się.
avek - stary był dużo lepszy [ ort! ]. Obecny może wyrażać hardość , ale u użytkownika tego nie zauważyłem
Syg. - jak dla mnie niezła
osoba - trudno mi ocenić , bo jak do tej pory widzę go głównie w ustępie. Może się udziela na podforach do których nie zaglądam?

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Old Cyceron Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Old Cyceron
Dni na forum: 6.982
Ostrzeżenia: 6
Bad Girl-bo Bio już oceniałem.

Nick: Określający charakter użytkowniczki. Kojarzy mi się z tymi "złymi" dziewczynkami .
Av: Jak to napisał fly, intrygujący i... fajnie ;P .
Sig: Mroczny, był mroczny... lecz ta krewka jest zbyt jaskrawa i dodaje mu życia, traci przez nią swój klimat. Jest zwykły i prosty, co czyni go pięknym.
Podpis: Taki... jakby jakaś stara czarownica przestrzegała .
Osoba: Wspaniała, niezastąpiona, jest bardzo niedobra, ale w głębi jest miła i kochana .

Za późno wysłałem, ale nie chce mi się oceniać franka... bo jest chamski, nie miły i w ogóle pozytyw .

bad girl napisał(a):
a więc ogólnie oceniam go na 6
6 na 10 czy 6 w skali ocen szkolnych?

Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez Old Cyceron: 22.06.2007, 19:01
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.092
BioBrolly napisał(a):
alcadar
?? xD

BioBrolly

Nick - nie podoba mi sie, pewnie dlatego, ze nie lubie Brolly'ego

Av - mógłby byc, gdyby nie te włosy i ząbki ^^'

Syg - ładny. podoba mi sie.

Osoba - Niezbyt wkręcony jeszcze w "Elyte DBNao", mimo iz jest tu juz dosc długo. Pisze srednio, czasami az nie chce mi się czytac jego wypowiedzi. Mimo 19 lat w profilu, pisze na 13 góra. :p

------------
Ojoj, troche sie spozniłem, wiec ocenie jeszcze Cyca ;p

Nick - wciaz kojarzy mi sie z twoim lesbijskim avatarem ;p

Avatar - niezły, aczkolwiek niebieski był lepszy

Syg - Piekna w swej prostocie, no i jeszcze ten pattern fajnie wbija sie w reszte

Osoba - klanowicz, wesoły, aktywny, tworzy swietne grafiki. lubie go Byc moze bedzie kiedys moim kolejnym Panem, jezeli tylko bad wyrazi takową chec ;p Oczywiscie wg. schematu koscielnego, tj. najpierw slub, a potem mozecie o tym pogadac

Obraz
PALATIAL REGALIA
Thought
Saiyanin
Saiyanin
[ Klan Takeda ]
Thought
Dni na forum: 6.615
Fly:

Nickname: Musze takie... Dziwnie sią kojarzy... Ale może być. <był rok konia, świni, to czemu nie muchy, zaszalejmy>

Avatar :Ough... <cukrzyca i uraz do wszelkiego rodzaju plusząt>

Sygna: Bardzo intrygująca... Z czego to cytat?

Osoba: Fajne poczucie humoru. Posty z reguły sensowne, czasami tylko totalnie nie. Ocena pozytywna jak na razie. <zawsze jest to "jak na razie">

When Thought looks in a mirror the mirror shatters, because not even glass is stupid enough to get in between Thought and Thought.
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.092
Thought napisał(a):
Sygna: Bardzo intrygująca... Z czego to cytat?
Piosenka Jem - 24

Obraz
PALATIAL REGALIA
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Throught:
Nick - niezły , ale oklepany
avek - niezbyt orginalny , ale klimatyczny
sygn - nic nadzwyczajnego
osoba - inteligentny , ale chyba jeszcze nie rozwinął skrzydeł. Ja w karzdym razie cały czas czekam , bo mieliśmy całkiem ciekawą dyskusje , po czym jakoś zniknął mi z pola widzenia

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.990
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Franqey:

nick: ogólnie spoko, sympatyczny ^^
avek: Też fajny, tylko nie weim kogo przedstawia
sygn. : nie widze "
osoba: spoko koleś, wyluzowany, czasami coś mu się omcknie i lekko przeklnie, aleogólnie wielki poytyw. Oby więcej takich osób
PasinQa Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
PasinQa
Dni na forum: 6.586
Nick: Oryginalny ;]
Avek: Fajny lecz przydałoby się nad nim popracować
Podpis: Niema podpisu
Osoba: Wydaje się wporządku, jeszcze nie znam [ ort! ] tu ludzi ...
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.620
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
PasinQa
nick: kojarzy mi sie z jakmś pasikonikiem ale cos takiego.
avek: za prosty , za banalny , jak dla mnie: Dno
Osoba; moge tylko coś powiedzieć o av i nicku , więc znacue moją opinią

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Filippo

nick: normalny, ze tak powiem
avek: dobry, dodaje powagi
osoba: niezle sie udziela na tym forum, sporo w ustepie ( w czolowce jest ^^ ). Ogolnie na razie [ ort! ] nic do zarzucenia...
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.679
Plusy: 7
No to Ci się dobiorę do tyłka...
Filippo
Avatar - powiem wprost: uwielbiam taki typ rysunku. Kolorek też niczego sobie. Nie wiem co wyraża ale i tak mi się to podoba. Ma się wrażenie, że gościu coś ukrywa lub przed czymś ucieka.
Sygnatura i podpis - sig autorstwa Venoma, jak z resztą widać wykonana perfekcyjnie jak i duża część jego prac. Podpisy to takie tam różne zdanka, nieco zabawne aczkolwiek prawdziwe, wyjąwszy ostatnie o "Lordzie Rabbicie Pinkym the Third". to jest tylko zabawne. I wyraża ułudną nadzieję...
Nick - niechby sobie i był, wzięty od imienia. Oryginalności nadaje my wloskie brzmienie. Dobry do szybkiego zapisania i zapamiętania.
Osoba - hmmm... dosyć przyjemny gościu, jak chce to umie się wyrazić i napisac tak jak trzeba, ale podkreślam - jak chce. Wrodzony optymizm każe mi zrzucic winę za powyższe na wiek forumowicza, ze mną w tamtych czasach nie było chyba lepiej. Jak na razie rozwijasz sie, więc nic więcej dodać nie mogę.

I trochę mi sie spóźniło... Na to tez jest rada.
Ishido
Avatar - jak dla mnie nieciekawa. Ale jak Tobie się podoba to najważniejsze. Grunt lubić co swoje.
Sygnatura i podpis - sig klanowa, dobrze wykonana, chociaz moim zdaniem lepiej jest zaprezentować coś swojego. podpisu brak.
Nick - lepszy niż poprzedni, ładniej brzmi, pasuje do forum. mimo, że taki trochę typowy.
Osoba - ma postów od diabła i trochę, większośc nie przekracza długości trzech linijek. Znowóż jak chce to wyrazi się jaśniej i szerzej. duża wiedza na temat wszelkiego m&a, co należy docenić. Czasem spamuje. Ale i da się porozmawiac.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Kyasarin Kobieta
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]

Dni na forum: 6.669
Seji_san:
Nick: oryginalny, japońsko brzmiący. Podoba mi się.
Av: z tego, co pamiętam, osóbka ta to Emily the Strange. Podoba mi się, pomimo, że jest b. ubogi. Ale chyba tak ma być.
Sygna+ podpis:
S:
I znów pojawia się Emily. Ciekawsza, odrobinę lepszej jakości niż av. Także mi się podoba. A hasło do niej pasuje.
P:
Intrygujący, ciekawy. Nie wiedziałam o istnieniu podręczników dla Wampirów.
Osoba: b konkretna, pisze ciekawe posty, fajnie się je czyta. Posiada bogaty zasób słownictwa i potrafi wyrazić swoje zdanie, nie urażając innych. Mam co do Niej/Niego tylko jedno ale: ja nadal nie wiem, czy to dziewczyna czy chłopak. To jest w Nim/Niej ciekawe.
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Co Wy macie do gadów Jak Wam się nie podoba żabka mogę zmienić .
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.679
Plusy: 7
kasia_kame napisał(a):
Podoba mi się, pomimo, że jest b. ubogi. Ale chyba tak ma być.
Dokładnie. Surowe kolory i mało ozdób.
A tak zbaczając od tematu już mnie oceniałaś .

Ok, do rzeczy. Moja kolej.
kasia_kame
Avatar - wykonany przez bad girl, dobrze rozmieszczone elementy i prawidlowo dobrane kolory. Nick napisany ciekawą czcionką. Avek pasuje do użytkownika, wspomnieć jeszcze należy, że jest o niebo lepszy od poprzednich.
Sygnatura i podpis - zacznę od podpisu, bo go brak, wiec nie ma co oceniać (raczej za podpis nie uznaje sie powyzszego zdanka . Sygnaturka wykonana przez Venoma, skomponowana przewspaniale, aczkolwiek odcienie fioletu zlewają się ze sobą. I ta biel też trochę dziwnie wyglada, ale to już moje subiektywne odczucie. A gdzie Kasia należy każdy widzi. Userbar robiony przez bad girl. I ten wlasnie pasuje kolorem do avatara.
Nick - muszę się przyznać, że podobnego połączenia nikt z jeszcze znanych mi osób nie przybrał. Może do najwspanialszych nie należy, ale spodobał mi się od samego początku. Czym się forumowiczka zajmuje widać od zaraz.
Osoba - na początku nie bardzo mi sie podobało, Kasia pisała zbyt krótko i mało treściwie. Lecz teraz moj stosunek do niej uległ znacznej zmianie. Jest miła, sympatyczna, potrafi ochrzanić kogo trzeba jak i rownież pochwalić czy pomóc. Kucharz okrętowy na naszym pirackim statku, ale zawsze trzeba trochę potrząsnąć, puścić pod nosem parę przekleńśtw żeby dała obiad, bo nie zawsze pamięta . Zachowuje się grzecznie i kulturalnie, stosując wszelkie zasady dobrego wychowania, co bardzo wysoko sobie cenię ze wzgledu na to że, podobne zachowania u dzisiejszej młodziezy to dzisiaj rzadkość. Nie zginiesz z tym moja droga.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Old Shatterhand Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Dni na forum: 6.838
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 2
seji_san napisał(a):
podobne zachowania u dzisiejszej młodziezy to dzisiaj rzadkość.
wybacz Seji, ale to tylko dwa lata ;p, jakaż więc znowu dzisiejsza młodzież ;p

Seji
nick- Cóż, nie mam tu za dużo do powiedzenia, jest ciekawy z racji tego, iż nie widać go u co n-tego użytkownika, w dodatku krótki i łatwy do zapamiętania, ogólnie pasuje.
Avatar- Oddaje jego zamiłowanie do kotów, niestety jest dość ubogi, kreska pozostającej na niej postaci również nie jest świetna. Ach wspomnę oczywiście, że poprzedni był o niebo lepszy.
Sygnatura- hmmm, podobna do avataru nie oddaje zbyt wiele, ogólnie nie podoba mi się.
Podpis- ciekawe aczkolwiek niepotrzebne słowa, jednak jako, że również lubię cytaty z książki, które innym wydawać się mogą bezsensowne, bez przeczytania tej lektury, nie ocenie podpisu, ni w tą ni w drugą stronę.
Osoba- Piszę mądre, rozbudowane słowa, jest bardzo pomocny, i nie raz okazał mi się życzliwy. Pisze z humorem, w większości ogranicza się do SB, choć i czasem w postach ukaże swe poczucie humoru.
Cóż, jedna z moich ulubionych postaci na forum i pisanie z nim sprawia mi przyjemność, ukazuje duże poczucie humoru, tak cenione przeze mnie, no i zachowuje zawsze poprawność w pisowni. Wspaniały użytkownik, teraz nawet trudno wyobrazić sobie ciekawy temat bez jego udziału .
Lekko przerobione, ale ogólnie nie wiele mam do dodania .
BioBrolly Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
BioBrolly
Dni na forum: 6.732
Old Shatterhand

Aveq: Nie jestem specjalnym fanem Kakashiego ale awek jest w porządku.
Syg: nie podoba mi się.
Nicq: Orginalny, ale jak dla mnie nie Old Shatterhand tylko Old spamer.
Osoba: W sumie Old mi wskazał te forum, i znam go jeszcze z innego forum. Charakteryzuje się tym, że lubi dowodzić i rządzić. Ma bardzo dużą wiedzę jeśli chodzi o dbz. Jedną jego wadą jest to, że nie chce mi przyznać racji w sporze czy Gohan był na ssj czy ssj2 w kinówce z Brollym. Poza tym lubię go.
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
seji_san - jako że jeszcze nie oceniałem

nick: sey nissa - no I sey Toyota
avek- ja tam nie lubię kotów. Szczają i srają i jeszcze jak się parzą to wytrzymać nie można
sygn- j.w.
podpis: Jalbo to to ma chcicę , albo nie wiem
osoba- poza tym że nie wiem czy jest babką facetem czy Miriamem jest ok.. Pisze raczej na temat , i jest w najlepszym [ ort! ] możliwym klanie

Strony:   1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 45, 46, 47  

Forum DB Nao » » » Oceń osobę powyżej
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump