Rok 2011 :: Wprowadzenie na forum aktualnej szaty graficznej (14 lat temu)

» [Problem] Czy LSSJ jest słabszy od SSJ2?

Strony:   1, 2
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.602
Plusy: 73
miyamoto1 napisał(a):
Toriyama stworzył Brolyego jako wojownika, który nie jest najpotężniejszy ale, którego moc nie ma ograniczeń i stale rośnie
Mam poważne wątpliwości, czy to Toriyama wymyślił historię tej postaci, jak i innych filmowych.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
GypsyCatcher
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kutang ]
GypsyCatcher
Dni na forum: 5.360
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 5
miyamoto1 napisał(a):
Jeśli dalej chcesz się kłócić to dzwoń do Toriyamy i udowodnij mu, że nie ma racji bo ja już nie jestem w stanie bardziej wiarygodengo źródła przytoczyć
Prościej, zamiast patrzeć na otoczkę wokół postaci, niech patrzy na włosy.

"...nie pasuję do tej pedalskiej sztafety... “
miyamoto1 Mężczyzna
Super Nameczanin
Super Nameczanin
miyamoto1
Dni na forum: 4.186
Przy Anime i filmach kinowych jęsli wprowadzali nowe postacie to Toriyama projektował je razem z kimś , przy pierwszej kinówce z Brolym Toriyama pracował nad scenariuszem razem z Takao Koyamą, tutaj mozna gdybac komu pierwszemu wpadł do głowy pomysł z Brolym ale Toriyama sygnuje ten pomysł tak więc oficjalnie tak się uznaje.
pitek599 Mężczyzna
Super Saiyanin
Super Saiyanin
pitek599
Dni na forum: 5.912
trudno jest porównywać kinówki z anime i nie możemy dokładnie określić mocy Brolly'ego, ale bez sensu jest pisanie jaką to on był potężną postacią. Nie wyolbrzymiajcie go az tak bardzo.ja mam swoje zdanie a wy swoje,i niech tak zostanie

(... i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał...)

z listu św, Pawła Apostoła do Polonian
miyamoto1 Mężczyzna
Super Nameczanin
Super Nameczanin
miyamoto1
Dni na forum: 4.186
pitek599 napisał(a):
trudno jest porównywać kinówki z anime i nie możemy dokładnie określić mocy Brolly'ego, ale bez sensu jest pisanie jaką to on był potężną postacią. Nie wyolbrzymiajcie go az tak bardzo.ja mam swoje zdanie a wy swoje,i niech tak zostanie
Sam porównywałeś cały czas anime do filmu mówiąc o wyglądach aury ale mniejsza bo juz przynajmniej coś widzę, że dotarło.

Mieć swoje zdanie a mieć rację to dwie osobne sprawy Broly został stworzony jako postać nie do pokonania i jest przepakowanym koksem tak samo jak Superman, wprowadzanie takich postaci nie jest dobre ale jak są to trzeba je uznać i tyle.
Mówienie o Brolym, że nie est potężny to tak jak mówienie o Buu, że jest słaby i wygrywał tylko dlatego, że miał regenerację ale juz faktach takich jak sklepanie Gotenksa i załatwienie Gohana jednym ciosem to się zapomina
pitek599 Mężczyzna
Super Saiyanin
Super Saiyanin
pitek599
Dni na forum: 5.912
Ja nigdy nie uwazalem ze Brolly jest slaby

(... i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał...)

z listu św, Pawła Apostoła do Polonian
Strony:   1, 2

Forum DB Nao » » » [Problem] Czy LSSJ jest słabszy od SSJ2?
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump