Pomijając już amnestię dla maturzystów, mundurki, oddzielne szkół dla "młodocianych bandytów", itd., pan Giertych, jak wspomniał na górze już Schab, nie powinien być na tej posadzie, tak samo jak absurdalna wydawała mi się kadencja Kazimierza Marcinkiewicza na prezesa banku PKO BP.
Zresztą, pan premier ma całkowicie inny światopogląd od mojego.Nie podobają mi się jego decyzje, mamy odmienne zdania na każdy temat i na dodatek uważam że pan minister nie ma kwalifikacji, by siedzieć jako Minister Oświaty. Może oprócz szczerych i dobrych intencji, które są zrealizowane pod złymi pomysłami

PS. Zgadzam się na mundurki w wersji japońskiej, jak najbardziej

PPS. Słowa "fajny gość", "skończony debil" i "taki sobie" są... hmm... nieodpowiednie. Tak można powiedzieć o koledze z osiedla, ale jednak należy się trochę szacunku ludziom. Zwłaszcza, że, chcąc nie chcąc, mają duży wpływ na nasze życie, czy nam się to podoba, czy nie, i są wyżsi od nas (najprawdopodobniej =P) pozycją. Na forum publicznym takie rzeczy? Ludzie, w domu, to ok, ale nie tu! Gotenks, wiesz co? Że też Ty na to pozwalasz...