Forum Dragon Ball Nao

» [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza ocena: 10,00 (głosy: 3)110

Strony:   1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 31, 32, 33  
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Dni na forum: 5.982
Ren napisał(a):
brawa dla tej pani w czerwonym berecie! ^^
*ukłon* *ukłon*
Dziekuje, dziękuje, autografy po 18 czasu japońskiego.
A w nagrode moge dostac Tetsu na wyłącznośc XDDDD Buahahaha... Nie no, joke...

Czekam teraz na pv Trouble, bo gangsta Haidzio mnie wybitnie zainteresował (zwłaszcza, że sama pisze gangsta Laruku na yaoi.pl XDDD [oporowo mi to idzie, ale jednak], więc sie wpasowali >333)

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A faceci po czterdziestce też moga byc przytulasni! O!
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Sakuya Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
Sakuya
Dni na forum: 6.057
Kamzo napisał(a):
Nawet jeśli, to nie znaczy, że Hyde nie miał nic do powiedzenia. Na pewno nie wpadł po prostu do studia i nie nagrał wszystkiego pod dyktando Kaza, bo tak nie działa zespół/duet/coś innego niż solo (i tak samo idzie to w drugą stronę, czyli jeśli muzykę stworzył Hyde).
Toż ja nie twierdzę że tak jest! ale każdy utwór jest bardziej jednego bądź drugiego i co - jedziemy Haido za remiks K.A.Za? to jest śmieszne xD

I sorry... może to zabrzmieć dziwnie, ale wiem na jakiej zasadzie działa zespół muzyczny>.>

Yum-kun napisał(a):
Teraz sie sama z siebie smieje, że tak gwałtwonie zareagowałam >3
no mnie właśnie rozwala jak ludzie poważnie do tego wszystkiego podeszli xD

Yum-kun napisał(a):
A w nagrode moge dostac Tetsu na wyłącznośc XDDDD Buahahaha... Nie no, joke...
TETSU JEST MÓ.... znaczy Ayany>.>

Yum-kun napisał(a):
(zwłaszcza, że sama pisze gangsta Laruku na yaoi.pl XDDD [oporowo mi to idzie, ale jednak], więc sie wpasowali >333)
Czekaj czekaj.... to jest twoje? o.o o lol... jaki ten świat mały _^_

Obraz

i ja się potem zastanawiam dlaczego ludzie mnie nie lubią... >3
Obraz

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Sakuya: 24.02.2009, 0:24
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.316
Plusy: 2
Yum-kun napisał(a):
No i po kilkudziesięciokrotnym przesłuchaniu musze powiedziec, że do Trouble już chyba nic nie mam. Znaczy, wciąz to tandeta, ale za to jaka zabawna XDDD
Ja do Trouble jako do piosenki nic nie miałam, sama zresztą w pierwszym poście na ten temat zaznaczyłam że przyjemnie się słucha. Do Troube jako utworu nie mam nic, ale mam wiele do zarzucenia Trouble jako do utworu w którego powstaniu maczał łapki Hyde xd facet po prostu swoimi wcześniejszymi dokonaniami postawił sobie u mnie bardzo wysoko poprzeczkę i teraz nie będę mu przyklaskiwać przy byle tandecie xd

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Mart: 24.02.2009, 0:35
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Sakuya napisał(a):
Chyba jednak wolałam poprzednią dziewczyne Tetsu, ale nie tu mi sie rozwodzić na ten temat XDDD
A Tetsu moze byc Twój, ja sie Miyavim zadowole >]

Mart napisał(a):
facet po prostu swoimi wcześniejszymi dokonaniami po prostu postawił sobie u mnie bardzo wysoko poprzeczkę i teraz nie będę mu przyklaskiwać przy byle tandecie xd
True, true... Podpisuje sie pod tym XDDD

Sakuya napisał(a):
Czekaj czekaj.... to jest twoje? o.o o lol... jaki ten świat mały _^_
^__^ Tak wyszło >P

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.310
Plusy: 27
Oh-Oh we're in trouble

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Katzu~no~Yuutsu napisał(a):
Oh-Oh we're in trouble
Something's Come Along And It's Burst Our Bubble *nuci*

Oho... Teraz bedzie mi to po głowie chodzić, pięknie XDDDD

Sakuya Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
Sakuya
Dni na forum: 6.057
Yum-kun napisał(a):
A Tetsu moze byc Twój, ja sie Miyavim zadowole >]
Chętnie... <ja wcale nie mam obsesji!>

I tu wracamy do tematu ambitności... Ale to już było xD

To kiedy napiszesz to dalej? I teraz już kojarzę was dwie>.< nawet ci skomentowałem tamto>.>

to co śpiewamy teraz czy jak?

Obraz

i ja się potem zastanawiam dlaczego ludzie mnie nie lubią... >3
Obraz
Ren Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin

Dni na forum: 5.962
Ostrzeżenia: 1
jedziemy Haido za remiks K.A.Za? to jest śmieszne xD
śmieszny to ty jesteś to jest zUe >>"

ekhem...

a jak!

Katzu~no~Yuutsu napisał(a):
Oh-Oh we're in trouble

Something's Come Along And It's Burst Our Bubble
Yeah, Yeah!

Uh-Oh, We're In Trouble,

Why can't we just live AS ONE?!
Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Sakuya napisał(a):
To kiedy napiszesz to dalej? I teraz już kojarzę was dwie>.< nawet ci skomentowałem tamto>.>
Kolejny rozdział jest juz prawie skończony~! XDDD Przepraszam, że tyle to trwa, ale znów muszę postawic za winowajce moja mature >.>
Które nas dwie? >333 Znaczy sie, która drugą? XDDDD

Sakuya napisał(a):
Mozemy, zaczynasz XDDDD

Yeah, Yeah!

Uh-Oh, We're In Trouble,
A jednak nie Ty XDDD Eeej... niepamietam jak dalej leci XDDD czekaj... *idzie szukać lyricsów Shampoo*

Ren Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
dziękowac Ren ^^

Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.143
Plusy: 15
Info zamieścił jeden z najgorszych brukowców w Japonii. Ujio wspominał mi, co zrobili głupimi plotkami pewnej niewinnej piosenkarce.
To żadna rewelacja. Wszędzie tak jest. Ludzie lubią czytać o skandalach,więc szmatławce wymyślają coraz to nowsze rewelacje. A że mogą przy tym kogoś skrzywdzić...cóż liczy się ich tzw "prawda i rzetelność",w praktyce,to co zwykle kasa. U nas jest tak samo. A co do owej piosenkarki,to słyszałem,że wróciła do show biznesu i została aktorką.

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Ren Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin

Właśnie.

Wiem, że w tej chwili żeście się uspokoili z tym "AA!!! toż to beznadziejne jest! wyrzucę trouble!" itd., ale tak sobie pomyślałem, że opowiem Wam bajkę.

Dawno, dawno temu był sobie hyde, który pracował w L'Arc~en~Ciel, hyde jak to każdy japończyk, był pracocholikem i jak tylko usłyszał, że jego kochane laruku robi sobie urlop z jednej strony się ucieszył, a z drugiej - przeraził.

I tak wydał rentgen'a

Potem był VAMPS razem z KAZ'em, potem dopiero HYDE.

A ludzie narzekali: "My chcemy VAMPS, HYDE jest dla nas za «wulgarny» - chodzi mi o tematykę Boga - i w ogóle to zrobił się za poważny! I blablabla, VAMPS grał przyjemniej"

Czy nie tak, mogło by to wyglądać?

Jaką ludzie mieli minę gdy po spokojnym: "In the shallow sleep..." usłyszeli ostre "It’s all a masquerade (...) GOD BLESS ME!"?!

"Gdzie ten spokojny hyde? to jest straszne, a w ogóle tematyka Boga! blablabla! I nie będę tego słuchał/słuchała!"

No. Tyle chciałem jeszcze, dodać ^^

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Musiałam 3 razy przeczytać, ale ogarnełam w końcu o co Ci chodzi Ren XDDD

Ciężko jest mi się do tego ustosunkować, bo są dwa wyjścia. To Twoje, ale tez to, gdzie wszyscy powiedzą, że Hyde bez laruku jest tandetny, a później zachwyt jak to jako solowy muzyk dosknonale wyraża swoje emocje bla bla bla...

Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.497
Plusy: 15
Bez zbędnych bajań i przemyśleń, wystarczy zaakceptować prosty fakt, że komuś dawna działalność Hyde mogła się podobać, a VAMPS mniej lub wcale. I równie dobrze może być w drugą stronę. Normalne, wcale mnie to nie rusza więc nie rozumiem czemu niektórzy zaraz podnoszą krzyk, że tak nie można, że to nie to samo, że to bardziej dla zabawy etc. etc.
Komuś pasuje, spoko. Innym nie bardzo, ok, to tak jak mi i tyle.
Jeśli wszyscy będą o tym pamiętać to myślę, że w temacie będzie można znowu wrócić do bardziej zajmujących rozmów.

Pozdrawiam

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Ren Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin

Słuchaj, Kamzo [czytaj... mniejsza], mi chodzi tylko o to, że wystarczyło by mi "nie podoba mi się" koniec. A nie "haido się stoczył, trouble ssie" itd bo to irytujące dla mnie jest. tyle. >>"

No. ja już się nie kłócę ^^

Obraz
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.316
Plusy: 2
Ren napisał(a):
wystarczyło by mi "nie podoba mi się" koniec. A nie "haido się stoczył, trouble ssie"
Widocznie nie wystarczylo xd

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
Mafefka Kobieta
Wojownik
Wojownik
Mafefka
Dni na forum: 5.960
Witam, Mafef desu ^^

zostałam tu przygnana na wieść o Wielkiej Wojnie Hydowej *sama to tak nazwała*...utwierdza mnie to w przekonaniu, że ten pan może wszystko..co mu się żywnie podoba..i chyba nie zawsze obchodzą go konsekwancje..ale ja nie o tym..przepraszam ^^'

Jeśli chodzi o utworki spod znku VAMPS ..osobiście nie traktuję ich poważnie..taka ot, odskocznia od Larukowych..

Hmmm..tak w sumie, Trouble w przeciwieństwie do KICK START, "wciągło" mnie od razu..jest takie fazowe &.&
ten drugi po protu dla mnie niczym specjalnym nie świeci..^^'
ale to tylko moje zdanie..a o gustach to najlepiej nie dyskutować..bo to kiedyś doprowadzi do katastrofy ^^'

osz..żem się rozpisała...gomene ._.

Obraz
wiem, że nie będę się martwić gdy zabraknie powietrza...
muzyką też się świetnie oddycha...
Ren Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin

o rzesz...

ty też? "

[ren offtopuje yeah x3"]

Wracając do wypowiedzi mart.

Widocznie nie wystarczylo xd
- I dla tego właśnie zaczęliśmy się kłócić...

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Mafefka napisał(a):
zostałam tu przygnana na wieść o Wielkiej Wojnie Hydowej *sama to tak nazwała*
Na kubek z pandzią? Jaka wojna? uhhh
Ale chyba nie jesteś jedyna... Nagle pojawiło się kilku nowych użytkowników stojących na czele słów "Lubie Trouble, a Vamps jest zrobiony dla jaj i nie rozumiem, czemu wszyscy tak gwaltownie reagują". I chyba każdy napisał dokładnie to samo, tyle, że swoimi słowami. Mimo wszystko, witam nowych użytkowników.

Błagam... Zmieńmy już ten temat, bo przychodzi coraz więcej osób, tylko po to, aby się tutaj wypowiedziec, że Hyde może wszystko, ze Trouble wcale nie jest złe, albo ogólnie pociagnąć ten temat dalej, mimo, że dawno temu już powinien byc zakonczony, i panować w naszych umysłach jako legenda.
Przepraszam, jezeli kogoś w jakikolwiek sposób uraziłam... To nie było moim zamierzeniem. Nie to, że zabraniam komuś się wypowiedzieciec, nie chce, żeby ktokolwiek tak to odebrał, ale ciagłe rozmyslania "Haido sie stoczył czy nie?", "Vamps to żart, czy może Hyde sie skomercjalizował?", "Jeżeli Trouble to pomysł KAZa to czemu objeżdżamy Haidzia", "Trouble ssie, czy Trouble nie ssie?" i tak dalej... Chyba juz dawno temu straciły sens.

Strony:   1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 31, 32, 33  

Forum DB Nao » » » [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump