bad orydżinal nick Orydżinal person Wiek: 34 Dni na forum: 6.986 Posty: 344 Skąd: się biorą dzieci?
dziwne, miałam przeczucie że twa odpowiedź będzie miała coś wspólnego z dziewczynąmiłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
bad orydżinal nick Orydżinal person Wiek: 34 Dni na forum: 6.986 Posty: 344 Skąd: się biorą dzieci?
a myślałam że palenie, ale to twoje lepiej się rymuje
a tak w ogóle [ ort! ], to nic dziś na obiad nie było na łajbie, GOTEN, MIAŁEŚ PRZEJĄĆ OBOWIĄZKI KATSUI GDY JEJ NIE MA, JAZDA DO GARÓWmiłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
gadanie o negatywnych działaniach alkoholu powinny być prowadzone w jakimś innym temacie niż "hejho jestem piratem", o ile się nie myle jest taki temat w hyde parku...miłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.662 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Nadal abstrahując od tematu (gdzie obiad???!) taki fajny opis gg znaleziony na stronie z dowcipami: Piję by paść, padam by wstać, wstaje by żyć, żyje by pić.
Najgorsze to są narkotyki I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
prawda, to co senji, masz jakiś pomysł na ukaranie mego podwładnego? ja na razie [ ort! ] zajęta jestemmiłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
a nie czekaj, zapomniałam o nabijaniu... właśnie >]
dobra, będe miła, jak jutro zrobi duży obiad to mu odpuszcze, jeśli zapomni i jutro daćżarcia, nadziam go MWAHAHAHAHAHA >Dmiłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
to dobrze, bo nie chce mi się przedmiotu do nabijania robić, wyobraź ile by mi zajeło strugane tego xD a zresztą masz jest potrzebnymiłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...