Trunk Nameczanin Wiek: 35 Dni na forum: 6.969 Posty: 60
Moją ulubioną postacią ( aczkolwiek zazwyczaj niedocenianą) jest Trunks. Dlaczego właśnie on? Swoją siłą chwalił się raczej tylko Son Gotenowi... w odcinku, który opowiada o nim (wiecie o jaki mi chodzi ) pokazuje się z jak najlepszej strony.
PoZdRo dLa CaŁeGo fOrUm
Lilu Super Saiyanin 2 Wiek: 33 Dni na forum: 7.119 Posty: 885
czemu nie docenianom , ja osobiście go bardzo lubie ze względu na to że jest w rodzinie Vegety i że niektóre sytuacje nie byłyby takie same
Ale troche zboczyłeś z tematu bo to nie jest temat twoja ulubiona postać lecz kim chciał byś być w świecie DB ale zakładam że właśnie Trunksem chciałbyś być
Albert Fish Saiyanin Wiek: 39 Dni na forum: 6.960 Posty: 157 Skąd: Siemianowice
Mi się bardzo podobał Trunks z przyszłości szczególnie gdy miał takie długie włosy i nim chciałbym być z wygladu. A z charakteru, wiedzy i w ogóle [ ort! ] to Piccolo. Był taki opanowany i potrafił sobie radzić nawet z duzo silniejszymi przeciwnikami."Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieje z was, bo jestescie tacy sami."
Kacman Ziemianin Dni na forum: 6.959 Posty: 15 Skąd: Częstochowa
no coz ja bym chcial byc Vegeta lub Bebi. Dlaczego Vegeta? - poniewaz mial silne i smieszne techniki, jedna z tych smiesznych to jest "czonkowe dzialo" fajnie przetlumaczyli na polski . A dlaczego Bebi? - odpowiedz jest prosta poniewaz jego super techika bylo opanowanie ciala i przejecie jego mocy.
zdecydowanie chciałcym być Vegeta. najbardziej podoba mi się w nim jego determinacja i brak litości dla przeciwnika, ale mimo wszystko widać ze kocha swoją rodzinę i nie pozwoli jej z nic skrzywdzić
Ja bym był Tarlesem tob ym nie atakował Ziemi tylko bym się przyłączył do Goku, chyba dlatego że był jagby ciemna stroną goku, no i ich fuzja byłaby fajna. z całym szacunkiem ale jagby był Tarles to pewnie nawet z przeciwnikami nie byłoby problemów(dwóch Goku)
Kyasarin Full Power SSJ [ Klan Asakura ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.819 Posty: 633 Skąd: Kielce
Ja sobie nawet wymyśliłam postać.. Jak DB leciało w RTL, to miałam z 10 lat i wtedy wymyśliłam małą Kame.. Otóż Petit Coeur (tzn. Serduszko) po tym, jak Frezer wrócił, znajduje w lesie rudą Ziemiankę.. I to jest waśnie Kame.. Wytrenował ją, a ona uznała go za ojca i została z nim (a to wszystko dlatego, że jak byłam mała to miałam obsesje na punkcie Petit Coeur ;D) Teraz jeszcze, jak oglądam downloady, to sobie tak myśle, że Kame mogłaby dostać transfuzję krwi od Goku lub Gohana i zmienić się w jakieś SSJ....(wyobrażacie sobie, jak pobierano by krew od Songo?? )
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 6.828 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Najbardziej odpowiadałoby mi przeobrazić się w postacie z mojej sagi, ale nie o tym tutaj. Najlepiej odpowiada albo Jizo Ningen 18 ze względu na charakter i wygląd albo Vegeta za te same kryteria. Jeżeli o moc chodzi zawsze mozna trenować I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
ja chciałbym być GOKU oczywiście. bez tej postaci dragon bal nie miał by sensu jak dla mnie nie wiem jak dla was. jego styl walki i techniki mi sie podobają a w szczególności jego charakter takiego tempaka