Hmm... nigdy sie nad tym niezastanawialem. Ale chyba wolalbym byc albo Chibi Trunksem, albo Chibi Gotenem "Bestia najgorsza ma w sobie choc troche litosci... Jestem czlowiekiem nie mam [ ort! ] litosci"
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.045 Posty: 549
A ja bym tam wolał byc sobą, przeniesionym do świata DB.
A tak serio to moze.... Son Gohanem Z Cell Saga (jeszcze SSJ , nie SSJ2 )[img516.imageshack.us/img516/4909/kaeshiut7.jpg]
Kto odchodzi, tego nie zatrzymujcie. Kto wraca, tego przyjmujcie tak, jakby się nigdy nie oddalał.
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.045 Posty: 549
Nie wszyscy sayainnowie mogli sie zamieniac w SSJ itp.
Niektorzy caly czas do smierci byli po prostu sayainami.
Przyklad: Nappa (wiem, wiem gdzies tam sa obrazki SSJ Nappy ale to bzdura)[img516.imageshack.us/img516/4909/kaeshiut7.jpg]
Kto odchodzi, tego nie zatrzymujcie. Kto wraca, tego przyjmujcie tak, jakby się nigdy nie oddalał.
widziałem te obrazki Nappy, Raditza ale oni nawet nie mieli zielonego pojęcia że mogą się przemieniać nikt wtedy nie wiedział ,a poza tym [ ort! ] za któtko żyli aby osiągnąć poziom ssj
Tchórzliwy to on był tylko podczas walki z Vegetą na ziemi, ale miał w ten czas dopiero 5 lat... Swoją drogą widze że udało ci się wsadzić gifa Akira Toriyama 1955 - 2024
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Hidden: 19.08.2005, 17:02
Wiek: 34 Dni na forum: 6.905 Posty: 96 Skąd: Capsule Corporation
Ja chcial bym byc Vegetą, bo był silny i w ogole fajny . Mogl bym trenowac w tej kapsule z regulacja ciażenia . DRAGON BALL NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH !!!
Nie wszyscy sayainnowie mogli sie zamieniac w SSJ itp.
Niektorzy caly czas do smierci byli po prostu sayainami.
Przyklad: Nappa (wiem, wiem gdzies tam sa obrazki SSJ Nappy ale to bzdura)
No właśnie. Zresztą i tak Toryiama obszedł legendę bo ponoć SSJ rodzi się raz na 1000 lat czy coś takiego (nie pamiętam już dokładnie) a tu nagle po kolei wszyscy zaczynając od Goku zamieniają się w coraz to lepsze formy SSJ.
Co do Nappy to dosyć ciekawa sprawa, miałby bląd bródkę? A Radditza SSJ widziałem i wygląda cokolwiek durnie (prawie jak SSJ3 a jednak SSJ).
Wracając jeszcze do Nappy to ciekawe czy on urodził się łysy? Bo Vegeta dobitnie wyjaśnił w Cell Saga że Sayanom czystej krwi nie rosną włosy (a Goku na to że nigdy się nad tym nie zastanawiał ) więc jeśli Nappa się ogolił to włosy już mu nie odrosną?
Jeśli chodzi o temat to z postaci prawdziwych to najfajniejszy był Gohan (pomimo że Goten miał bardziej fajniejsze dzieciństwo). Trunks też nie miał źle (tyle kasy ).
Z postci wymyślonych to podobnie jak napisał Brolli też chciałbym być Sayan-jin (z ogonem itd.) ale w czasach świetności Vegety, kiedy jeszcze Freezer jej nie zniszczył.
Vegetą przynajmniej jak bym nim została mój charakter nie uległ by przeobrażeniu... tylko ten wzrost... Jestem przyzwyczajona wystawać ponad głowy ludzi Angrenereg Kali The Neftys
[ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.207 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Szczerze? To chciałbym być Future Trunksem, jakoś najbardziej przypadł mi do gustu jego wygląd. Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay