Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 37 Dni na forum: 7.732 Plusy: 73 Posty: 15.692 Skąd: ふざけた時代
Kupić lepszy komputer? U mnie też chyba długo się instalowało. Czy to aby nie pobiera plików z internetu? Nie pamiętam już, ale nie przypuszczam byś mógł to sobie przyspieszyć.Regulamin Forum | Cytaty z anime | MAL · IG | Twitter · YT
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 38 Dni na forum: 7.414 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Z tego co pamiętam, to DB Online pobiera pliki instalacyjne z neta. Może problemem nie jest komputer sam w sobie, a prędkość łącza.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 37 Dni na forum: 7.732 Plusy: 73 Posty: 15.692 Skąd: ふざけた時代
Niekoniecznie, bo mam jakieś stare pliki instalacyjne, które zajmują 8 GB. Po instalacji faktycznie pobiera wszystkie aktualizacje i to trwa dość długo.Regulamin Forum | Cytaty z anime | MAL · IG | Twitter · YT
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 38 Dni na forum: 7.414 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
No ja miałem jakiś aktualizer, który mi pobierał wszelkie pliki do instalacji. Nie wiem, może trefna wersja jakaś xDRegulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Przecież czasem tak jest podczas instalacji różnych gier, że najpierw pokazuje tyle a tyle godzin, ale potem przyspiesza. Chyba że faktycznie masz jakiś wiekowy komputer.Regulamin Forum | Cytaty z anime | MAL · IG | Twitter · YT