Skoro był już temat jak wyglądacie.. ja założe o wyglądzie waszego pulpitu. Mój wygląda następująco:
http://img472.imageshack.us/my.php?image=pulpit2rr.jpg
Proszę wklejać fotk. Temat powstał aby oglądać pulpity, a nie jakiej słuchacie playlisty czy kogo macie na gg, ale to tak na marginesie.
Dla tych co nie wiedzą jak wklejać tu obraz dam instrukcje:P( tacy są, ja nim byłem do niedawna)
1.Klikamy Ctrl+ Alt+ Print Screen (lub print na każdej klawiaturze pisze inaczej:P)
2.Włączamy paint, i na nowym arkuszu naciskamy Ctrl+V lub jak kto woli prawy przycisk myszy i wklej.
3. Zapisujemy obraz i zmniejszamy rozmary pliku do jak najmniejszych (chodzi mi tu o rozmiar pliku a nie obrazu)! Najlepiej na Microsofto Office Picture Menager
4.Wchodzimy na jakąś stronke z albumem internetowym np: http://imageshack.us/
5. Po wklejeniu fotki z pulpitem kopiujemy jego adres!
6. No i na końcu wklejamy go do postu w DbNao!
[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu
Pozdrawiam "You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic." SUGIZO
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Maijn Gogeta widze że sobie w pierwszą część Lotr'a podpykujesz:P
Jeszcze raz proszę o zamykanie playlisty winampa czy gg:P Tu chodzi o pulpit. Jeżeli chcecie zróbcie temat:P Jakiej playlisty słuchacie:P Ale to tak na marginesie!
P.S Chyba że aż tak chcecie się pochwalić skinami, to nie zabronie wam:]
emate: ja nie moge wylaczyc gg:] zawsze mam na wierzchu.
shiro: co za różnica jak ktoś da swoją playliste, chciałbym zauważyć. że to też do pulpitu należy, tylko można to włączyć i wyłączyć z niego ;p, więc na moje oko nie ma co tu spinać pośladów
Lotr absolutnie nigdy nie grałem, mam tapete bo lubie ładne dziewczyny z fantasty szczególnie elfki.
[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu
Avensus "Indestructible [ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 6.914 Plusy: 9 Posty: 1.687 Skąd: Gdańsk
Kolejna manga i kolejna tapetka "Death Note" tak bardzo mi sie spodobala, ze pomyslalem iz zrobie sobie caly pulpit pod Deth Note. na razie [ ort! ] mam skina do winampa i nowa tapete, ale to sie jeszcze rozwinie. Mysle, ze ta tapetke bede mogl zachowac na dosc dluuugi czas...