Tak więc idąc za przykładem Franqey'a , postanowiłem założyć temat z grami. Zasady są takie same , jak i w innych "Skąd ten screen". Więcej chyba nie muszę tutaj pisać. Tak więc zadam pierwszą zagadkę:
Hmmm ta gierka przypomina mi wiele tytułóum, ale móżnaby dodawać chociaż na jaką platforme wyszła . . . A tak poza tym, to temat który dawno temu założyłem nie bez powodu nazywa się "UNLIMITED", gdyż zamieszczamy w nim screeny z filmów gier itp. więc nie widze powodu by zakładac kolejny . ..
[ Klan Takeda ] Dni na forum: 6.794 Posty: 1.214 Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Czy ja dobrze, zrozumiałem, czy wy do dajecie screeny z gier których nie ma?!
Cthulhu fhtagn!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
That is not dead which can eternal lie. Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
And with strange aeons even death may die nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
[ Klan Takeda ] Wiek: 25 Dni na forum: 6.418 Plusy: 1 Ostrzeżenia: 2 Posty: 668 Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Specjalnie odpaliłem jedno z moich ulubionych cRPG, by móc kadrem zarzucić. Dałem się nawet przemielić rykoszetami, by ładnie wyszedł. Więc nie sprawcie mi zawodu i odgadnijcie, co to za cudo. Liczę na Was.
Pozdrawiam serdecznie.
Q.At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.
[ Klan Takeda ] Dni na forum: 6.794 Posty: 1.214 Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Wizardry 8
Gdybyś jeszcze część podał byłoby cudownie, ale pal licho, zaliczam zadajesz, Focus.
Cthulhu fhtagn!
That is not dead which can eternal lie. Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
And with strange aeons even death may die nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
I kto powiedział, że jesteśmy poważni?
Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez Szarak: 18.08.2007, 0:55
trzecia część [ i jak na razie [ ort! ] ostatnia] sławnej gry RPG do której dodatek do drugiej częśći brzmiał : Noc kruka
hmm...za łatwe ;p
Edit: nie wiem komu uznać...;p ale powiedzmy że Amidali bop kobietom się udtępuje szaraczku ;p"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard
THRASH ' EM ALL !!!
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Filippo: 20.08.2007, 19:43
Gothic.
Cthulhu fhtagn!
gothic 3 ;pGdy ktoś umiera wszponach Gniewu
Rodzi się klątwa..krąży w Okół miejsca Śmierci
Gdy zabłądzisz w to miejsce...
...:::ZNISZCZY CIĘ JEJ GNIEW:::...
Filippo napisał(a):
trzecia część
Po * mam po nim powtarzać?
Cthulhu fhtagn!