Dai Kaiosama "Rōnin [ Klan Takeda ] Wiek: 39 Dni na forum: 6.969 Plusy: 2 Posty: 1.408
Trudno wybrac jedną...
wiele było naprawde fantastycznych...
Ale gdyby wybrac jedną, to chyba walka z Hildegranem...
Mamy tam wszystkich
Mistic Gohan, Vegeta, Gotenks, i Goku ssj3. I niesamowita technika ataku
Larme Super Saiyanin Wiek: 34 Dni na forum: 6.986 Posty: 313 Skąd: Alternatywna Przyszłość;)
GohanSSJ2 kontra Perfect Cell i Małe celle... Hm... Future Trunks kontra androidy... Vegeta kontra Goku... E... no niewiele oglądałam pełnometrażówek więc tutaj nie skomentuje. Walka z Brollym była dobra, aczkolwiek nie najlepsza *Prawda jest jak dupa- każdy ma swoją*
*Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich w koło, kupię nóż, zostawię tylko dwoje...*
Najlepszą walką jaką widziałem w DBZ była walka Vegetto z Buu.
I Buu i Vegetto pokazali na co ich stać... najpiekniejsza była chwila kiedy Buu zamienił go w cukierka...dopiero sie zaczeło...bartulon
Vegeta_ssj2 Super Nameczanin Wiek: 34 Dni na forum: 6.925 Posty: 111 Skąd: Międzyrzecz
walka Majin Vegety z Goku SSJ2,tez byla bardzo efektowna
z tym sie jednoznacznie zgadzam ta walka powalała .No ale to w końcu DB jest pełno ciekawych walk a raczej wszystkie poza tym też podobały mi sie takie walki jak:
Piccolo vs. Freeza
Gohan vs.Cell
Cell 2 vs.Vegeta
Gogeta ssj4 vs. omega sheenron
Goku vs.Janemba
Życie to piękna przygoda, ale nikt nie wychodzi z niej cało
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Vegeta_ssj2: 05.05.2006, 22:50
Ania Saiyanin Wiek: 39 Dni na forum: 6.944 Posty: 181 Skąd: Olsztyn
bartulon napisał(a):
Najlepszą walką jaką widziałem w DBZ była walka Vegetto z Buu.
I Buu i Vegetto pokazali na co ich stać... najpiekniejsza była chwila kiedy Buu zamienił go w cukierka...dopiero sie zaczeło...
Tak to była świetna walka!
Mi się jeszcze podobały:
1) Vegeta vs Zarbon (walka druga)
2) Vegeta vs Kui
3) Vegeta vs Pui-Pui
4) Vegeta vs Goku (obie)
5) Vegeta&Goku vs Metal Coller (kinówka 6)
6) Vegeta vs C19
7) Vegeta vs Cell
Vegeta vs Buu
9) Chibi Vegeta vs 5 Saibamerów ( Bardoch specjal)
Laru Super Saiyanin 4 [ Klan Takeda ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.171 Plusy: 6 Posty: 2.801 Skąd: Łuków
Panowie wyżej prowadzą ciekawą dyskusję. W walce Goku SSJ2 i majin Vegeta wygrał ten drugi. Ciekawa jestem, jaką minę miałby Vegeta, gdyby Goku przybrał postać SSJ3.
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 6.985 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
ooo!! dobre pytanie pewnie by sie poplakal - dobra, zartowalem ale majinekbyl by wtedy w kropce i by minkę mial bardzo niemilą i nieprzyjemną PALATIAL REGALIA
Wede Ziemianin Wiek: 31 Dni na forum: 6.898 Posty: 4
Najbardziej widowiskowa walka? Myśle, że była to walka z buu, ponieważ najdłużej się z nim walczyli i było dużo bardzo świetnych i dość śmiesznych scen
Cr4v3n Wojownik Dni na forum: 6.892 Posty: 32 Skąd: Satan City
Jak dla mnie - walka drużyny Z z Brolly'm. Niesamowite tempo walki, szkoda, że trwała dość krótko i zakończyła się w tak banalny dla mnie sposób.
Kolejne kinowe filmy z Brolly'm to niestety porażka, jakich mało...
end Ziemianin Wiek: 40 Dni na forum: 6.892 Posty: 6 Skąd: Konstancin Jeziorna
ostatnio sciagnelem brolly the legendary super saiyan fabula fajna ale ale dla brollyego niema przeciwnika za mocny jest dla nich dopiero pod koniec songo go pokonuje widzialemlepsze odcinki z brollym ale ten jest najgorszy chyba ale kto nie ogladal to polecam raz da sie obejrzec