Czym zajmujecie siena codzień?? Co pochłanaia was do reszty???
(bez dragon balla oczywiście )
"Z deszczem przychodzimy. Z rosą odchodzimy... Lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają..."
Epitafium: DBZ odc. 467.
Ja z moich pryczyn fizycznych (astma ) piłkę to kopie najwyżej [ ort! ] sam, nie nadążyłbym za grupą. A tak to lubię rysować, grać na kompie, pisać i nienawidzę się UCZYĆ.Akira Toriyama 1955 - 2024
A ja przedewszystkim gram na perkusji moje największe hobby. Także rysuję, lubię słuchać oczywiście muzyki(raczej tej cięższej), no i trochę cwiczę
"Z deszczem przychodzimy. Z rosą odchodzimy... Lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają..."
Ja lubie czytać, grać w Heroes III WoG, chciabym się jeszcze nauczyć programować ERM_em ale to kiedy indziej. Aha zapomniabym o najważniejszym DB i inne anime.Takich 3-ech jak nas 2-óch nie znajdziecie ani 1-ego
Prawo Omha "Ciało rzucone w łoże traci na oporze"
http://animefunny.vgh.pl
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.152 Posty: 549
To gohan kun ma podobne upodobania do mnie
Tez codziennie gram w kosza z kumplami i lubie spedzac duzo czasu przed kompem (jezemi mnie nie zajmuje dziewczyna )[img516.imageshack.us/img516/4909/kaeshiut7.jpg]
Kto odchodzi, tego nie zatrzymujcie. Kto wraca, tego przyjmujcie tak, jakby się nigdy nie oddalał.
[ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.314 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
● PC oraz Internet
● Gry na PC'a
● TV(Horrory, SF & Komedie)
● Przyjaciele(a raczej rozmowa z nimi, wyjśćia etc.)
● Muzyka(rock, metal i wszelkiego typu ich odłamy)
● Geografia i Historia
● Sport(Piłka Nożna oczywiście)
● Manga & Anime(Szczególnie Hellsing i DB)
● Star Wars
● Ksiązki J.R.R. Tolkiena(Silmarillion, LoTR & Hobbit)
● Moje 2 Kaukazy (jak ktoś nie wie chodzi o rase psów)Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
tak na codzien lubie sobie poczytac jakies gazety np. motoryzacyjne komputerowe albo posluchac radia. nieraz sobie pochodze na spacer z kumplami lup pojade gdzies towerem
Ja lubie, sobie pobazgrac na plutnie, tudziez zwyklej kartce bialego papieru, sluchac Techno ^^, pogibac sie troche w rytm muzyczki, spedzac na rozmowy z kilkoma wyjatkowymi osobami, uczyc sie bioli i od czasu do czasu dokopac gowniazom lazacym po trawie i niszczacym drzewka ( to naprawde rozluznia).
oczywiście nie bede pisał wszystkich ale kilka:
lubie bazgrać na papierku,
grać w noge i w siatkówkę,
i oczywiście animy.
pozdrawiam
[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu
moje zainteresowania kraza wokol esportu i wszystkiego co znim zwiazane, tak to interesuje sie komputerami i chodzeniem co weekend do baru ze znajomymi
Heh, rok szkolny się zaczął a z nim WF. No i okazało się że nie jest tak źle. Teraz mogę przyznać ze lubię grać w kosza (Bóg wie dlaczego,ale mam niezłą celność), siatkę no i nogę. Ogółnie w ciągu ostatnich kilku dni bardzo polubiłem uprawianie sportu Akira Toriyama 1955 - 2024
ja w weekendy zaczynam ćwiczyć akrobatyke z kumplami z poznania. Może być ciekawie
Dobrze jest jeszcze czasem jakąśksiążke poczytać przy dobrej muzyce, ale zazwyczaj to perkusja,perkusja perkusja
Zainteresowań to ja mam sporo wypisane są w moim profilu jak kogoś to coś interesuje. Ogólnie rzecz biorąc rzadko kiedy się nudzę. No chyba że pogoda jest marna, a ja kompletnie nie mam na nic ochoty.
Poza tym lubię robić masę innych, często dziwnych rzeczy, które lubie także i wy, jak mniemam ^_^
Auto naszkrobało, a nie napisał(a):
...lubię od czasu do czasu dokopac gowniazom lazacym po trawie i niszczacym drzewka (to naprawde rozluznia).
Że też cię jeszcze nie zamknęli w pokoju bez klamek xD. Choć w gruncie rzeczy też tak czasem robię . Owi gówniarze z reguły uciekają, później znowu kontynuując niszczenie o.0...
Wiek: 35 Dni na forum: 7.070 Posty: 18 Skąd: Chybie koło Bielska Białej
moje to w szególnosci komputery, internet, Dragon Ball no i oczywiscie imprezy na poziomie gdzie alkohol leje sie stumieniami. Nie pogardze tez wypadem na piwo z przyłaciółmi oraz dobrym winem z dolnej półki. Preferuje wino marki "Wino" za 4,85. bardzo dobre polecam