Jak wiem na pewno [ ort! ] każdy(a na pewno [ ort! ] większość) lubi teledyski z dragon ballem.Mi też one sie podobają i raz zrobiłem sam. Spodobało mi się to i teraz po trochu robie i mi coś idzie.Jak wy też tak robicie to jak macie linki to wystawcie je tutaj . Mój jest tu
http://www.megaupload.com/?d=4ALG744A
nie wiem jak to się stało ale wczesniej nie zobaczyłem tego topicu Zmotywowałem się i wsadziłem do neta mój ostatnio stworzony teledysk (już 14 z kolei) o DB ofkors. wieć zasysajcie Goku vs Cell
Wiek: 37 Dni na forum: 6.955 Posty: 211 Skąd: Land of 10 000 souls
no obydwoje zasługujecie na pochwałe bardzo fajne te teledyski „Siła bez sprawiedliwości to przemoc. Sprawiedliwość bez siły to nieudolność”.
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę,
bo sam jestem silniejszy od całego zła w tej dolinie
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.057 Posty: 549
Mi sie podoba Goku vs. Cell Bravo Szpaner.
Ja raz zrobiłem, to sie nie spodobał innym więc zaniechałem dalszych prac (była to walka z Buu).[img516.imageshack.us/img516/4909/kaeshiut7.jpg]
Kto odchodzi, tego nie zatrzymujcie. Kto wraca, tego przyjmujcie tak, jakby się nigdy nie oddalał.
Mi się spodobał, tylko na początku trochę przynudzał Jednak mając 3 odcinki nie ma co liczyć na jakieś wpaniałe efekty,szczególnie [ ort! ] zę to był twój pierwszy. Ja na każdy teledysk sciagam same urwyki walk i tego co potrzebuje, to mam tego z 250-300 mega. A w końcu mieszcze to w 7 mbAkira Toriyama 1955 - 2024
Do tego ja używam Windows Movie Maker... Wiem, program dziadowski, zawiesza się, ma problemy z zapisaniem,ale tylko taki mam.Akira Toriyama 1955 - 2024
Hmm, dawno nie robiłem już teledysków. Na Ultimate Majin znajdują się jednak moje dwa starsze dzieła (robione jeszcze w WMM). Cóż, może komuś się to jeszcze spodoba
Pierwszy to Eternal Warriors. Zrobiony został pierwszego stycznia roku obecnego. WeeD dał jeszcze dla mnie na początek swoją zwyczajową wstawke z Jego teledysków .
Drugi zwie się Saiyan Saga. Ten teledysk stworzyłem 26 stycznia również roku 2005. Wspomniany już wyżej mój przyjaciel WeeD, chciał zwiększyć jego jakość przerabiając na format avi, dodając znaną już początkową wstawke itd. Czy jednak dobrze to wyszło? No chyba nie do końca. Rozdzielczość obrazu została zmieniona co troche chyba jednak pogorszyło jego jakość. Poza tym, w czasie trwania muzyki czasem słychać jakieś trzaski... Nie bardzo przeszkadzają lecz są...
Pozdrawiam "You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic." SUGIZO
Kurde, ale się przy nim namęczyłem. WMM tak okropnie się zacina i tnie obraz że nie byłem pewien jak to będzie wyglądać po zgraniu... ale nie jest źle
Wiem że wielkość przytłacza ale cóż... jeżeli jakość ma być duża to chciałem żeby i obraz miał dobrą (jakość)
P.S. Jako że to ma 28 mb i mi się zacina, radzę wszystkim z 256 mb ramu lub mniej wyłączyć programy tylu gg, internet i inne z których nie korzystacie aktualnie a zajmuje on pamięć operacyjnąAkira Toriyama 1955 - 2024
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Hidden: 08.11.2005, 16:39
Wiek: 34 Dni na forum: 6.917 Posty: 96 Skąd: Capsule Corporation
Przyznam się szczerze ze bardzo chcialbym sprubowac zrobic teledyski DB ale nie wiem czy potrzeba do tego jakiegos programu albo czegos . Jak ktos wie co trzevba zrobic niech napisze mi na gg . Z gory dzieki . DRAGON BALL NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH !!!
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.057 Posty: 549
Wrzuc po prostu muzykę i ustaw 100% audio 0% movie i juz (takie małe suwadło kliknij w dolnym lewym rogu),[img516.imageshack.us/img516/4909/kaeshiut7.jpg]
Kto odchodzi, tego nie zatrzymujcie. Kto wraca, tego przyjmujcie tak, jakby się nigdy nie oddalał.