Forum Dragon Ball Nao

» DB:Souls gra przeglądarkowa!

Czy czekasz na DB:Souls ?

Czy czekasz na DB:Souls ?
Tak 0,00% 0 0,00%
Nie 100,00% 3 100,00%
Jak będzie, to będzie. 0,00% 0 0,00%
Wszystkich głosów: 3
Ilrealus
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 5.458
Witam !

Jestem tutaj nowy i chciałbym się przywitać, ale nie po to zakładam ten temat, więc do rzeczy !
Tworzę grę przeglądarkową opartą na płatny silnik.
chwilowo można znaleźć to, co już zrobiłem pod tym adresem * zaloguj się, aby zobaczyć link *
na razie [ ort! ] rejestracja i logowanie są zamknięte, spolszczam silnik, dodaje różne dodatki, nową szatę graficzną i wiele innych rzeczy, grę chce wydać za około 2 miesiące, lecz może się to zmienić w zależności od teamu i jego zaangażowania.Może nie będzie to jakiś hit, ale podejrzewam że będzie lepsze od wielu PBF'ów.

Tylko pamiętajcie, gra na razie [ ort! ] jest uboga, więc nie spodziewajcie się bóg wie czego !

I tu nasuwa się pytanie, czy ktoś będzie w to grał?
Czy zrobię to i będę miał 0 graczy?
Dlatego jak czekacie na tą grę to wpiszcie się tutaj, na pewno [ ort! ] się zmobilizuje, a od czasu do czasu otworze rejestracje i logowanie,

Pozdrawiam ! Ilrealus

[Woooooopsss nie te miejsce, proszę adminów o przeniesienie, i przepraszam ;<]
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.644
Plusy: 73
Na czym ta gra ma polegać?

I używaj może jakiegoś sprawdzacza błędów ortograficznych, bo trochę ich robisz.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Ilrealus
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 5.458
Już nie co opisałem, przenieśliśmy się już na * zaloguj się, aby zobaczyć link * <-
W grze będzie można pracować, walczyć, zakupywać nieruchomości, akcje capsule, będzie można wiązać się w pary, brać rozwód, łączyć się poprzez FusionDance i kolczyki, eskortować, zakupywać różnego rodzaju pancerze, przedmioty np. smoczy radar, uczyć się technik, nabywać nowych aur, transformować się na poziomy SSJ, Łapać zwierzaki następnie je mutować, i wiele wiele innych. Mam zamiar dodać jeszcze możliwość uczenia się, chodzenia do szkoły,na studia, technikum,. np. 1 rok szkoły podstawowej lub gimnazjum to 3 dni, więc w szkole podstawowej i gimnazjum razem będziemy się uczyć 27 dni. potem technikum/liceum. 1 rok, to 7 dni. Po liceum/technikum możemy rozpocząć studia, ale nie musimy, chociaż będą mniejsze przywileje.Np. gdy wybraliśmy kierunek żeby być budowlańcem, będziemy mogli stawiać budynki w grze, np. sklep gracza, dom itd. Ci, co nie są budowlańcami nie mogą tego robić, więc zapłacą.Ale np. budowlańcy nie mogą zarządzać w tym sklepie ani pracować. itd.
Więcej informacji: * zaloguj się, aby zobaczyć link * <-staram się na bieżąco podawać info.

Forum DB Nao » » » DB:Souls gra przeglądarkowa!
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump