Rosja jest bogatsza tylko dlatego, że do kupy ich 140mln ludzi wytworzy więcej niż nasze 38. Generalnie już nie nazywajmy Polski taką biedną i zacofaną. Zakompleksionym Polakom może pasuje takie samobiczowanie, ale to w Anglii ludzie mają w domu drzwi z desek z zetką na tyle, jak w naszych oborach, a remont łazienki polega na malowaniu kafelków. Wierzcie mi, że na zachodzie jest więcej buractwa niż u nas.
Lato może i dał im te 33 bilety na fazę grupową zamiast 9, które miałby być pierwotnie. Bajzel to jedno, ale to i tak nie usprawiedliwia ani Laty, ani PZPN, ani innych instytucji, które powstały specjalnie na czas tych mistrzostw. Jako jedyni Polacy zapłacą podatek od swoich wynagrodzeń, w wielu miejscach na czas mistrzostw właściciele sklepów musieli zaprzestać sprzedaży innych piw niż Tyskie, bo to oficjalny sponsor i godzi to w interesy UEFA. No i pewnie połowa biletów poszła do różnych lamusów, znajomych, osób szołbiznesu, polityków, biznesmenów i innych pacanów, którzy poszli na mecze dla własnej autoreklamy.
Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD