Dobra pora na mą ocenę
Muzyka- zaraz mnie ktoś chyba zlinczuje , ale cóż. Nieciekawa, jedynie tylko sama muzyka z openingu która się ciągle przewijała w np. w ciągu filmu:moment z pozytywką, w smutnych momentach> Wciskali ją niemal wszędzie gdzie się da i to się robiło męczące 1/10
Grafika- Może być. Świetne kolorki,takie pełne, śliczne, cieszyła oczy. Trochę momentami przypominała kreskę z D.N.Angel czego nie lubiłam (tam kreska była czasami nierówne. Daję 8/10
Jeszcze krew- tu była przesada. Byłą często tam bezsensowna, no bez przesadyzmu dziewczyna machnie palcem i krew sika. Rozumiem ktoś jest zabity, ale no trochę przesada.
Bohaterowie- i cóż. Nie przepadałam za Koutą, nudny jak cholera. Nie zaprzeczę miły, sympatyczny do dziewczyn, ale i tak za nim nie przepadałam. Trzeba powiedzieć , że tych głównych łączy jedno: bardzo ciężkie przeżycia. No cóż bardzo mi się podobali.
Mayu- która miała problemy w domu: molestowanie ojca, matkę niekochającą. przez nich uciekła z domu.
Kouta- na jego oczach zginęli jego ojciec i siostra, potem przez rok był hospitalizowany. Uwielbiam Lucy i Nyuu przede wszystkim.
Nana- ciągle była obiektem eksperymentów. Większość czasu spędziła w laboratorium, do której ciągle strzelano.Nie mając pojęcia o świecie zewnętrznym, np. paliła pieniądze. Pamiętam, jak się ekscytowała widząc słonia, żyrafę.
Za minus uznaję, że :Czasem ich zachowania były wręcz nienaturalne. Więc 8/10
Fabuła: bardzo ciekawa, interesująca. Nie była przewidywalna do bólu i schematyczna(takich fabuł nie cierpię).
Anime było świetne, wciągnęło mnie od początku.
Pozdrawiam.
[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"