Imię: Damian
Miasto: Mława
Wykształcenie: Jeszcze podstawowe.
Zainteresowania:
Moje zainteresowania... hmm... hm... Najbardziej to ja chyba lubię oglądać filmy i tracić czas z przyjaciółmi. Wspólne piwko, gra w karty... Bądź w kosza. W zasadzie to nie posiadam jakichś specjalnie wyrytych i szczególnych zainteresowań, zbyt wiele czasu poświęcam na szkołę...
Początek:
No cóż... Tutaj będzie można uzupełnić. Ale można powiedzieć, że trafiłem tutaj w dość dziwny sposób, ponieważ szukałem w google.grafika jakichś ciekawych pracek związanych z anime i tak jakoś się tutaj znalazłem.
Może się trochę przedstawię:
Jestem dość... Olewczym człowiekiem, w życiu nie widzę rzeczy ważnych, czy też mniej ważnych. Zazwyczaj robię to na co mam ochotę, aczkolwiek mną rządzi... szkoła, dążenie do jak najwyższych wyników na sprawdzianach oraz przygotowanie się do matury. Poświęcam wiele czasu na naukę, jednak mimo to posiadam wspaniałą paczkę kolegów i koleżanek, z którymi tracimy czas, głównie na spacery i rozmowy... Czasem na różnego rodzaju rozrywki... ale ekhm. To miało być o mnie

Myślę, że jestem lubiany w moim otoczeniu i nigdy nie miałem z tym problemów... Chociaż czasem... Trafi się jakiś ciołek, który musi mnie strasznie denerwować i nie da się go przekonać, by dał mi spokój. Kurcze, nie chce mi się więc kończę, muszę trochę podkuć do Fizyki

No to... mam nadzieję, że będzie miło