Xan głąbie walnełes 2 posty takie same + jeszcze jeden zbędny![]()
No chyba ze byl jakis bog o nazwie marchewka lub ryz smazony.

Racja...

Nie podoba mi się to porównanie. I to bardzo Mad
Skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta, (a najlepiej psychoterapeuta), bo ja ci nie pomoge.
. Cos jak liga polskich rodzin gdy wspomina sie o homoseksualizmie, czy wejsciu Polski do UE. To tylko kontrowersyjny temat jak rozne inne. Nie trzeaba sie od razu bulwersowac tylko troche popolemizowac. Podac swoje za i przeciw. Takie podejscie jest calkowicie nieuzasadnione...

*Te inne narody na innych planetach uwazali za smieci nie godne zycia, tak samo jak uwazali hitlerowcy Polakow, Żydow, Rumunów.

. Nie wciskaj mi tu, ze tylko dlatego ze porownje ta kultowa mange do histori, to jestem nierozwinieta emocjonalnie i psychicznie. Chyba jednak to z toba 'cos nie tak' skoro tak strasznie bierzesz to porownanie za zlo, gdyz to nic innego jak pomysl. To nie jest krzywdzenie pamieci zmarlych, to nie jest bezczeszczenie 'wspanialego dziela' , to jest jedynie pomysl na dyskusje. Dlaczego mi od razu wyjezdzsz z moja niedorosloscia i nietolerancja? Sam nie przezyles tamtych czasow i nie zgrywaj bohatera, bo nim nie jestes.