Procesor: AMD Athlon 64 x2 7850 Black Edition s.AM2 BOX (bardzo dobry, dwa rdzenie oczywiście, szybki i nie grzeje się. Cena: ~260zł)
Płyta główna: Gigabyte GA-MA780G-UD3H s.AM2+ (obsługuje procesory AMD, szybkie połączenia interfejsu i nowy biosik. Pracuję w pewnym komputerowym i idą jak ciepłe bułeczki. Cena: ~320zł)
Pamięć RAM: Kingston 2GB DDR2-800 Dual Chanel Kit CL5 Non-ECC (2GB powinno Ci wystarczyć, uruchomiony dual channel. Cena: ~100zł)
Karta graficzna: Gigabyte 9500GT 512MB 128Bit PCI-E DDR3 (osobiście jej używam, i powiem Ci, że GTA IV pięknie śmiga na średnich detalach. Cena: ~275zł)
Dysk twardy: Seagate ST3320418AS 320GB sATA II 16MB (dyski odrobinę głośne, ale trzymają długie lata. Mój ma już 6 i nigdy mnie nie zawiódł. Cena: ~200zł)
Obudowa: Cooler Master Elite RC-331 Silver/Black B/Z (typowa obudowa, dodatkowe wejścia na chłodzenie z boku. Cena: ~150zł)
Zasilacz: Rasurbo 450CL ATX 1.3 Silent Power (cichutki i wydajny. Używam troszkę lepszego i droższego, ale tej samej firmy, ten nie powinien Cię zawieść. Cena: ~160zł)
Nagrywarka DVD/CD: LG DVD Recorder GH-22NP20 Black Oem (polecam klientom właśnie nagrywarki LG, bo mają bardzo dobry serwis w razie, kiedy by się zepsuła. Poza tym te z nowszych edycji są bardziej funkcjonalne. Cena: ~95zł)
Cena całości: 1560zł.
Chętnie złoże komputer w systemie Intel, chociaż sam jestem zwolennikiem AMD. To już kwestia indywidualna i nie podlegająca sporom
AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSA
When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]