Wiele walk i po raz pierwszy ukazana była postać Brolly'ego, która mnie całkowicie zafascynowała. Troszeczkę dziwaczne zakończenie, ale cały film oceniam na 9/10

| Któy film z Brolim był najlepszy? | |||
| DBZ 08 - Moetsukiro!! Nessen ressen chogekisen |    | 36 | 75,00% | 
| DBZ 10 - Kiken na futari! Super senshi wa nemurenai |    | 9 | 18,75% | 
| DBZ 11 - Super senshi gekiha!! Katsu no wa ore da |    | 3 | 6,25% | 
| Wszystkich głosów: | 48 | ||

bardziej mi sie podobał i w ogóle [ ort! ] fajna fabuła i sposob pokanania
 bardziej mi sie podobał i w ogóle [ ort! ] fajna fabuła i sposob pokanania  , lecz no dobra 8 i 10 traktuje na równi ;D. 11 dla mnie beznadziejny w sumie nie mozna go nazwac filmem z brollim bo .. praktycznie go tam go nie ma
 , lecz no dobra 8 i 10 traktuje na równi ;D. 11 dla mnie beznadziejny w sumie nie mozna go nazwac filmem z brollim bo .. praktycznie go tam go nie ma  i w ogóle [ ort! ] ... nie ma tam zadnego z kluczowych bohaterow , chodz tu moze ranie np. Krillana, C18, chibi Trunksa i Gotena, no i Herkulesa, bo nawet on jest częscią DB i bez nich by nie bylo tego samego
 i w ogóle [ ort! ] ... nie ma tam zadnego z kluczowych bohaterow , chodz tu moze ranie np. Krillana, C18, chibi Trunksa i Gotena, no i Herkulesa, bo nawet on jest częscią DB i bez nich by nie bylo tego samego 

zwlaszcza jak chibi Trunks sika na glowe Brolliego
  zwlaszcza jak chibi Trunks sika na glowe Brolliego  i wczesniej pokazuje mu tylek. No malo z krzesla nie spadlam
 i wczesniej pokazuje mu tylek. No malo z krzesla nie spadlam 

nie mylic z USSJ
   nie mylic z USSJ  

(ogólnie da się obejrzeć - ale najgorszy z tej 3ki)
  (ogólnie da się obejrzeć - ale najgorszy z tej 3ki)

Manga  DB Rulez!!!
Manga  DB Rulez!!! 

Manga  DB Rulez!!!
Manga  DB Rulez!!!