Forum Dragon Ball Nao

» Wygląd forumowiczów ocena: 7,78 (głosy: 9)110

Strony:   1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 192, 193, 194  
Kaio
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Kaio
Dni na forum: 5.094
Plusy: 5
Ostrzeżenia: 1
Znaczek "jestem_dowciapny_jak_Strasburger" masz u mnie jak w banku!

Istnieją grzechy, których urok tkwi raczej w myśli o nich niż w samym czynie, triumfy dziwne, zadowalające raczej dumę niż namiętność, wzmagające tętno intelektualnej radości - radości znacznie intensywniejszej niż ta, jaką obdarzają czy mają możliwość obdarzyć zmysły.
19arthur26 Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
19arthur26
Dni na forum: 5.462
Hidden wez idz spac gdzie tam za mlody, 2 lata to przeciez tak niewiele...
Kaio
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Kaio
Jak będziesz kiedyś długowłosym rockmanem to daj znać

Istnieją grzechy, których urok tkwi raczej w myśli o nich niż w samym czynie, triumfy dziwne, zadowalające raczej dumę niż namiętność, wzmagające tętno intelektualnej radości - radości znacznie intensywniejszej niż ta, jaką obdarzają czy mają możliwość obdarzyć zmysły.
clio Kobieta
niestowarzyszona
Admin no onēsan

niestowarzyszona<br />Admin no onēsan
clio
Dni na forum: 6.246
Plusy: 3
Admin jest!

"Dom jest tam, gdzie ktoś o Tobie myśli"
"Ore to koi, onna"
"Even though I'm worthless... thank you... for loving me...!"

Obraz
kirin.pl

Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.662
Plusy: 7
Jak będziesz kiedyś długowłosym rockmanem to daj znać
Nareszcie jakaś pani z normalnym gustem. Choć w sumie znajdziesz tu paru.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
clio Kobieta
niestowarzyszona
Admin no onēsan

clio
Drakan napisał(a):
Nareszcie jakaś pani z normalnym gustem.
Jak to "nareszcie"?? Ja jestem na forum już ponad 3 lata!

"Ore to koi, onna"

Obraz
kirin.pl

Kaio
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Kaio
Więc w takim razie wszystkie trzy mamy dobry gust jeśli chodzi o mężczyzn;)
Clio, a u Ciebie w tej Finlandii jest chociaż na kim oko zawiesić? Bo wśród moich znajomych posucha...

19arthur26 Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
19arthur26
od razu dobry, równowaga w przyrodzie musi byc impossible
Kaio
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Kaio
19arthur26 napisał(a):
równowaga w przyrodzie musi byc
zgadzam się z Tobą w 100%, gdyby wszyscy byli tacy sami, było by cholernie nudno na tym świecie.
Poza tym człowiek swoim wyglądem w pewien sposób definiuje swoje zainteresowania, poglądy, muzykę jakiej słucha. Niektórzy nie przywiązują do tego wagi, jednak ja nie wyobrażam sobie bycia z kimś, kto nie słucha takiej muzyki jak ja, nie interesuje się podobnymi rzeczami. Inni nie są gorsi, po prostu nie miałabym z nimi niczego wspólnego.
Może dziecinna jest taka klasyfikacja ludzi, jednak mam to gdzieś i postępuję tak jak mi to odpowiada:)

19arthur26 Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
19arthur26
no więc oceniasz książkę po okładce ?
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.662
Plusy: 7
Cóż, niejako okładka może prezentować zawartość. Raczej po okładce z jakimiś strachami nie będziesz się spodziewał romansidła...

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
19arthur26 Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
19arthur26
heh czasami warto poznać wnętrze tego romansidla czy tam horroru, skad wiesz ze Cie nie zaciekawi? no ale nie o to chodzi. jest tu taki temat o stereotypach... jak Cie widza tak Cie pisza, nikt sie nie przyznaje ale kazdy to robi:) czyli jak jestem łysy, lubie chodzic w dresach to jestem jakims kibolem czy tam slumsem, a co za tym idzie tylko hh i jp? za to jak mam dlugie wlosy to slucham ac/dc guns n roses rammstein itp i od razu przez to ksztaltujecie moj charakter? to takie wg mnie mylne troszke
Kaio
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Kaio
No wiesz, w 99% jednak się to sprawdza. Nie sądzę, żeby łysy hardcorowy koksu był miłośnikiem Alice Coopera lub rozpływał się nad twórczością Nicka Cave’a.
A nawet gdyby… to nie oszukujmy się, wygląd ma znaczenie.
Ale po co gdybać i uogólniać? Weźmy nasz przykład.
Jesteś bardzo przystojnym facetem, jestem pewna, że co druga dziewczyna by się za Tobą obejrzała. I chociaż widzę, że niczego Ci nie brakuje, to po prostu nie jesteś w moim typie.
Tak jak facet, który jest namiętnym miłośnikiem blondynek widzi, że są ładne brunetki, ale po prostu go nie pociągają, tak mnie pociągają miłośnicy cięższych brzmień. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz.
Ja też mam świadomość, że jednemu mogę się spodobać, a drugiemu nie mimo, że ten drugi nie ma okazji właściwie przekonać się jaka jestem. Ale to jest normalne i tak powinno być, dzięki temu jesteśmy różni i każdy znajdzie kogoś dla siebie:)
Celowo skupiłam się tylko i wyłącznie na cechach zewnętrznych, gdyż wnętrze człowieka poznaje się jako drugie. Najpierw ktoś przyciąga nas wizualnie, a dopiero następnie sprawdzamy czy nasze charaktery nam odpowiadają. Bo choćby stanęła przede mną kopia Johnnego Deppa, to zachowując się jak idiota nie ma czego szukać.

Karanthir Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
Karanthir
Dni na forum: 5.063

"Farewell, O twice beloved! A Túrin Turambar turun ambartanen: master of doom by doom mastered! O happy to be dead!"

J.R.R. Tolkien -"Silmarillion"
Kaio
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Kaio
Karanthir sam sex
zawsze zastanawiałam się jak można grać na g. basowej, opuszki moich palców się przed tym buntują jaki to model?

clio Kobieta
niestowarzyszona
Admin no onēsan

clio
Mam słabość do basistów

"Ore to koi, onna"

Obraz
kirin.pl

Karanthir Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
Karanthir
Dni na forum: 5.063
Heh... Basik to Ibanez GSR 200, wiem, że nic specjalnego, ale obecnie nie stać mnie na nic droższego, a ten mi w zupełności wystarcza, w końcu gram tylko dla siebie w wolnych chwilach

"Farewell, O twice beloved! A Túrin Turambar turun ambartanen: master of doom by doom mastered! O happy to be dead!"

J.R.R. Tolkien -"Silmarillion"
Kaio
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Kaio
Uważam, że Ibanez to bardzo przyzwoita firma, a gitarę każdy wybiera taką jaka mu się podoba:)
Ja sama jestem miłośniczką Fendera, ale niestety te moje wymarzone made in USA osiągają horrendalne ceny. Więc muszę się zadowolić takim made in China (ale nie Squier)

Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.311
Plusy: 27
Karanthir pozytywnie, fajno, tez chciałbym się nauczyć grac na jakimś instrumencie, tzn umiem na flecie (bez skojarzen ; p)

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Kaio
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Kaio
Prostym czy poprzecznym?

Strony:   1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 192, 193, 194  

Forum DB Nao » » » Wygląd forumowiczów
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump