Rok 2015 :: Start serii "Dragon Ball Super" (10 lat temu)

» [J-rock] Luna Sea ocena: 10,00 (głosy: 2)110

Strony:   1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 22, 23, 24  

Twój ulubieniec?

Twój ulubieniec?
Ryuichi 34,78% 8 34,78%
Inoran 17,39% 4 17,39%
Sugizo 39,13% 9 39,13%
J 4,35% 1 4,35%
Shinya 4,35% 1 4,35%
Wszystkich głosów: 23
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.512
Plusy: 15
Ta wiadomość była dla mnie całkowitym zaskoczeniem, więc pewnie m. in. dlatego tak bardzo mnie ucieszyła i wypełniła wręcz nadzieją. Lunatycy nie szczędzili nam przez ostatnie dwa lata miłych niespodzianek, ale w tym przypadku chciałbym powiedzieć tylko jedno: nareszcie !

Katz napisał(a):
I zdaje się, że zmienili wytwórnie na Universal Music Japan
W zasadzie to wrócili do niej po krótkiej przerwie. Nie wiem co było powodem chwilowego przerzucenia się na avex.

Pozdrawiam! Juhuuuu!

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Trasa LUNA SEA w Azji została właśnie oficjalnie potwierdzona!

Koncerty odbędą się:

26 i 27.01.2013 [Tajpej]
02.02.2013 [Hong Kong]
05.02.2013 [Bangkok]
08.02.2013 [Singapur]

PS. Byłbym zapomniał, po necie krąży już choćby takie video:
http://www.youtube.com/watch?v=54hBhub9PN8&feature=share

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.325
Plusy: 27
Tak się ostatnio zastanawiam, jaki sens ma teraz koncertowanie poza Japonią, skoro prawdopodobnie w tym 2013 wyjdzie długo oczekiwany album, to wtedy można ruszyć w dużą światową trasę i promować także nowe piosenki.

Korei nie ma? ;o

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Katz napisał(a):
Tak się ostatnio zastanawiam, jaki sens ma teraz koncertowanie poza Japonią, skoro prawdopodobnie w tym 2013 wyjdzie długo oczekiwany album, to wtedy można ruszyć w dużą światową trasę i promować także nowe piosenki.
Zapytaj fanów z miejsc, które odwiedzą, jak jest w tym sens Poza tym, nie widzę przeszkód by ruszyć - po wydaniu albumu oczywiście - z kolejną trasą, tym razem promującą nową płytę (pierwszeństwo miałaby tu oczywiście Japonia).

Katz napisał(a):
Korei nie ma? ;o
Też mnie to trochę zdziwiło. Lunatycy nigdy tam nie zagrali, a przecież mają w Korei sporo fanów. Nawet kilka płyt trafiło na koreański rynek muzyczny (w miejscowym wydaniu).

Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.158
Znana jest juz data wydania nowego singla Luna Sea. Najnowszy krazek chlopakow ukaze sie 12 grudnia i wiadomo,ze bedzie zawieral podwojna strone A. Poki co dalszych informacji brak.

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Jak nie ma...

http://allpopasia.com/2012/10/luna-sea-annou ... eam-rouge/

Singiel będzie zatytułowany The End of the Dream/Rouge i wydany zostanie w 4 wersjach, w tym z blu-rayem zawierającym dwie PV'ki ^^

【First LImited Edition A】
2CD (SHM-CD) + Blu-ray
UPCH-9820 ¥2,980(tax in)
・SHM-CD "The End of the Dream" (1 track included)
・SHM-CD "Rouge" (1 track included)
・Blu-ray DISC (MUSIC VIDEO "The End of the Dream" & "Rouge") 2 tracks included

【First LImited Edition B】
CD + DVD
UPCH-9821 ¥1,890(tax in)
・CD "The End of the Dream" & "Rouge" (2 tracks included)
・DVD (MUSIC VIDEO "The End of the Dream") included

【First LImited Edition C】
CD + DVD
UPCH-9822  ¥1890(tax in)
・CD "Rouge" & "The End of the Dream" (2 tracks included)
・DVD (MUSIC VIDEO "Rouge") included

【Standard Edition】
CD
UPCH-5780 ¥1,260(tax in)
・CD "The End of the Dream" & "Rouge" (2 tracks included)
Tak czułem, że TEotD może być piosenką, bo za dużo motywów z tym hasłem już jest ; p.

Ponadto będzie tez DVD TOUR 2000 BRAND NEW CHAOS IN OSAKA.

I w sumie po tym spokojnie mogą kończyć prace nad albumem, po co więcej singli. Mamy już; The End of the Dream, Rouge, THE ONE (pewnie zrobią wersję albumową z 6min), dwa utwory z TD z 2010 - DAYS OF REPUTATION i MARIA no i może upchną też PROMISE. Niech dograją coś jeszcze czego nie znamy i będzie ok.

stawiam, że album wyjdzie w marcu ^^

Ideology evo:
Obraz
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Bardzo miłe wieści, chociaż drażni mnie, że praktycznie wszystko teraz musi wychodzić w kilku edycjach. Gdzie te czasy, gdy wystarczyło kupić jedną płytkę ;P
Z drugiej strony, nie jest tak źle, bo przynajmniej można kupić wersję, która zawiera zarówno oba utwory, jak i dwie PVki. A tego luksusu fani, w przypadku wielu wykonawców, często nie posiadają.
Cóż, ja i tak nie mam na czym odtworzyć płyty Blu-ray, więc pewnie zdecyduję się na którąś wersję z DVD (ewentualnie na samo CD, jeśli zabraknie funduszy).

Katz napisał(a):
Ponadto będzie tez DVD TOUR 2000 BRAND NEW CHAOS IN OSAKA.
Dodam przy okazji, że do sprzedaży trafi 19 grudnia. Swoją drogą, trochę już wyszło koncertów z tego okresu, więc wolałbym coś innego, choćby z lat 1994-95 (albo i jeszcze wcześniejszych). Z drugiej strony, to miło, że VHS TV-rip niezbyt zachwycającej jakości, zostanie zastąpiony profesjonalnym wydaniem ^^

Katz napisał(a):
I w sumie po tym spokojnie mogą kończyć prace nad albumem, po co więcej singli.
Zakładam, że najnowszy singiel ma podwójną stronę A właśnie po to, żeby następnym wydawnictwem był już pełny album.

Katz napisał(a):
THE ONE (pewnie zrobią wersję albumową z 6min),
Jestem absolutnie przekonany, że tego nie zrobią. Takie zniszczenie tego utworu byłoby zupełnie nie w stylu Lunatyków. "THE ONE -crash to create-" to całkiem inna bajka, i na pewno pozostanie poza albumem.

Katz napisał(a):
i może upchną też PROMISE. Niech dograją coś jeszcze czego nie znamy i będzie ok.
Albo i nie dopchają. Lunatycy zawsze podchodzili do tego co tworzą z wielką pasją i uwagą. To na pewno nie będzie coś w stylu: "dobra chłopaki, mam już sporo kawałków, nagrajmy jeszcze ze dwa nowe i wypuszczamy album". Zakładam, że w skład płyty wejdą "The End of the Dream" i "Rouge", a reszta to będą zupełnie nowe utwory (i wśród nich mogą się też znaleźć "Maria" i "Days of Repetition". Jakby nie patrzeć, zostały zagrane na żywo, ale niewydane w żadnej postaci, nawet na video z koncertu).

Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
W sieci pojawiły się właśnie krótkie zapowiedzi nowych utworów z nadchodzącego singla!

"The End of the Dream" - http://www.youtube.com/watch?v=DnWzTrgtHvY&l ... ature=plcp

"Rouge" - http://www.youtube.com/watch?v=k81JkXIUsOs&l ... ature=plcp

To póki co za mało by w pełni się wypowiedzieć o tych kompozycjach, ale mogę stwierdzić, że pozytywnie podsyciły moje oczekiwania.
Jednak już jutro, o 22:00 czasu japońskiego, za pośrednictwem NicoNico, oba klipy zostaną zaprezentowane w całości! Tak więc pozostaje czekać aż wyciekną na szersze wody ;P

Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dzisiaj rozpoczęła się trasa po Zeppach, na początek weekend koncertów w Nambie w Osace. Setlista dzisiejszego koncertu skupiła się na koncepcie "FUTURES ERA -SHINING NEW CHAOS-" gdzie zagrali późniejsze piosenki z ich kariery + nowe, aktualnie wydane na czele z THE ONE i utworami z nadchodzącego singla:

01.TONIGHT
02.Dejavu
03.Unlikelifood
04.END OF SORROW
05.Rouge
06.PROMISE
07.Sweetest Coma Again
08.gravity
09.NO PAIN
10.The End of the Dream
11.STORM
12.DESIRE
13.ROSIER
14.WISH

Encore
15.THE ONE-crash to create-

Jeśli chodzi o nowe piosenki, to "The End of the Dream" zapowiada się czadowo, widać, że nadal zachowują styl no i te gitary^^. "Rouge widzi mi się trochę mniej" ale też nie najgorzej, chociaż łudząca przypomina "SPIDER" BUCK-TICKA - http://www.youtube.com/watch?v=8216Wfqo3D4

Co do samych PV'ek to się za bardzo nie postarali, chociaż szerszą opinię zostawię sobie jak obejrzę pełne wersje

Pozdrawiam

Ideology evo:
Obraz
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Katz napisał(a):
Setlista dzisiejszego koncertu skupiła się na koncepcie "FUTURES ERA -SHINING NEW CHAOS-" gdzie zagrali późniejsze piosenki z ich kariery + nowe, aktualnie wydane na czele z THE ONE i utworami z nadchodzącego singla:
Widzę także, że nie mogło obyć się również bez innych hitów, z nieco wcześniejszych płyt (jak choćby "ROSIER" czy "WISH") Ale to w sumie było do przewidzenia. Jednym ze smaczków wieczoru był jak dla mnie utwór "NO PAIN", którego nie grali (jeśli się nie mylę) od 1999 roku. Sporym zaskoczeniem pozostaje także fakt zagrania "THE ONE -crash to create-". Z racji tego, że jest to bardzo ługi utwór i absorbuje dużo sił. Tak więc nie dziwię się, że zostawili go sobie na koniec.

Katz napisał(a):
Unlikelifood
"UnlikeliHood" xD

Katz napisał(a):
chociaż łudząca przypomina "SPIDER" BUCK-TICKA
Faktycznie, wstęp jest dosyć podobny, ale zaczekajmy na całą wersję "Rouge", bo utwór wydaje się później nabierać nieco innego charakteru.
Hmm, Lunatcy znają się z chłopakami z BT, a najlepszy kontakt ma z nimi chyba J. Być może jest on głównym kompozytorem tego utworu, i mógł zainspirować się piosenką "SPIDER". Mógł, ale nie musiał i podobieństwo intra może być też zwykłym przypadkiem

Katz napisał(a):
Co do samych PV'ek to się za bardzo nie postarali, chociaż szerszą opinię zostawię sobie jak obejrzę pełne wersje
Otóż to, trzeba zaczekać na całość (jak wiele osób, sądziłem, że zostaną puszczone na NicoNico i... myliłem się xD), chociaż nawet te fragmenty wypadają blado w stosunku do ich dawnych PV-ek.

Jeśli chodzi o utwory zagrane podczas dzisiejszego koncertu w Zepp Namba, to tym razem mieliśmy koncepcję "BEGINNING ERA -IMAGINE FOR MY NEW MOON-":

01. CHESS
02. Dejavu
03. JESUS
04. SLAVE
05. TRUE BLUE
06. Rouge
07. SANDY TIME
08. Providence
09. LASTLY
10. The End of the Dream
11. BLUE TRANSPARENCY
12. TIME IS DEAD
13. ROSIER
14. TONIGHT
[ENCORE]
15. I for You
16. PRECIOUS...
17. WISH

Wow... Zagrali "LASTLY"! Mam nadzieję, że zagrają ten kawałek także 16 grudnia, podczas koncertu w Zepp Tokyo. Będzie transmitowany za pośrednictwem Fuji TV, więc ktoś na pewno później udostępni go w sieci

Przy okazji, do listy koncertów LS doszedł SLAVE gentai GIG (występ dla członków fanklubu), który odbędzie się 17.02.2013 w NHK Hall.

Pozdrawiam!

Obraz
SUGIZO
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Zakończył się właśnie trzeci i ostatni koncert w Zepp Namba (następny przystanek - 23 listopada i Zepp Nagoya!). Jak łatwo się domyśleć, tym razem koncept koncertu skupił się na "RISING ERA -UN ENDING LOVE & HATE-". Oto set lista:

01. IN FUTURE
02. Dejavu
03. G.
04. END OF SORROW
05. TRUE BLUE
06. Rouge
07. RAIN
08. Providence
09. FALLOUT
10. The End of the Dream
11. STORM
12. DESIRE
13. ROSIER
14. TONIGHT
[ENCORE]
15. I for You
16. BELIEVE
17. WISH

Jak widać, Lunatycy zagrali i tym razem jeden z kawałków, którego dawno nie prezentowali na żywo ("FALLOUT" wykonali ostatni raz w 1997 roku).
Poza tym, z okazji powrotu na łono Universal Music, zostały wydany na nowo wszystkiego albumy studyjne LUNA SEA, które wyszły pod szyldem tej wytwórni. I nie są to takie zwyczajne reedycje (co odbiło się również na ich cenie)
http://www.universal-music.co.jp/luna-sea/ne ... 11/1115_2/

Pozdrawiam!

Obraz
SUGIZO
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Zarówno "Rouge" jak i "The End of the Dream" zadebiutowały już w radiu. Nie wiem, czy są to pełne wersje, czy w jakimś stopniu zedytowane, jednak są zdecydowanie dłuższe od tych fragmentów, które możemy zobaczyć na YouTube.
http://forever-lunasea.tumblr.com/
Po wejściu w tle automatycznie odpali się "Rouge", a następnie, po zakończeniu nagrania, przeskoczy na "The End of the Dream". Są to, jak już wspomniałem, radiowe ripy.

Pozdrawiam

PS. Dotarłem do informacji, że na wczorajszym koncercie Lunatycy zagrali na koniec jeszcze jeden utwór - "MOTHER". Nie wiem jednak na ile są to wiadomości wiarygodne.

Obraz
SUGIZO
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
I kolejny weekend koncertów, tym razem Nagoja, dzisiejszy koncert, koncept "FUTURE ERA":

01.Be Awake
02.Dejavu
03.Unlikelihood
04.END OF SORROW
05.SHINE
06.Rouge
07.Sweetest Coma Again
08.gravity
09.NO PAIN
10.The End of the Dream
11.STORM
12.ROSIER
13.TONIGHT
14.WISH

ENCORE
15.THE ONE-crash to create-

Te reedycje faktycznie drogie, co one takiego w sobie mają? ;p

Ideology evo:
Obraz
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Miło, widać pewne zmiany w stosunku do pierwszego koncertu z Osaki

Katz napisał(a):
Te reedycje faktycznie drogie, co one takiego w sobie mają? ;p
Przykładowo, przyjrzyjmy się reedycji albumu "MOTHER": http://store.universal-music.co.jp/fs/artist/pdcj1027
Oprócz tytułowego krążka, zawiera jeszcze trzy płytki z singlami pochodzącymi z tamtego okresu (1994-95), a całość otrzymujemy w pięknym pudełku o wymiarach 50x50 cm, które może zawisnąć na ścianie niczym obraz. Dodam także, że jest to edycja limitowana i każdy album zamyka się w ilości 500 sztuk

A przy okazji, ktoś chce zobaczyć całą wersję "The End of the Dream" ;P?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_ ... zouT5NY6Uw

"Rouge" też już jest, ale chyba jeszcze nie na YT.

Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
No to dopiero teraz uzupełnili o te informacje, bo jak za pierwszym razem widziałem to nic takiego nie było i dlatego się dziwiłem ;p

Oglądałem PV'ki. Obydwa utwory dobre, i każdy ma coś unikatowego. "Rouge" choć BUCKT-TICKowaty ma niepowtarzalny indiesowy klimat, "The End of the Dream" zaś wspaniałe gitary z wiodącą SUGIZO. Obydwa szybkie i energiczne, czyli to za co kocham j-rock'a. Same widea są średnie, biedne takie, chociaż do "Rouge" w sumie takie pasuje i tu wygląda nawet dobrze. Teraz wywalić i czekać do 12 grudnia na finalną jakość, aby nie zbrzydło słuchanie ; p

Setlista z dzisiejszego koncertu - "BEGINING ERA":

01.MECHANICAL DANCE
02.Dejavu
03.JESUS
04.SLAVE
05.TRUE BLUE
06.Rouge
07.SANDY TIME
08.Providence
09.LASTLY
10.The End of the Dream
11.BLUE TRANSPARENCY
12.TIME IS DEAD
13.ROSIER
14.TONIGHT

Encore
01.I for You
02.PRECIOUS...
03.WISH

Patrząc na PV'ki i na zdjęcia z tej trasy, to INORAN w czerwonych włosach długo nie pobył ; p

P.S Ktoś się chyba umie w czasie przenosić, że napisał reckę ; p http://www.jame-world.com/pl/articles-91960- ... rouge.html

Pozdrawiam

Ideology evo:
Obraz
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Set lista z ostatniego dnia występów w Zepp Nagoya:

25.11.2012 Concept.2 RISING ERA -UN ENDING LOVE & HATE-

01. TWICE
02. Dejavu
03. G.
04. END OF SORROW
05. TRUE BLUE
06. Rouge
07. RAIN
08. Providence
09. FALLOUT
10. The End of the Dream
11. STORM
12. DESIRE
13. ROSIER
14. TONIGHT
[ENCORE]
15. I for You
16. BELIEVE
17. WISH

Zaczęli od "TWICE", co było dla mnie (jak i pewnie dla obecnych na koncercie) dużym zaskoczeniem!
Odniosę się jeszcze do swoich własnych słów, które padły w tym temacie całkiem niedawno:

Kamzo napisał(a):
PS. Dotarłem do informacji, że na wczorajszym koncercie Lunatycy zagrali na koniec jeszcze jeden utwór - "MOTHER". Nie wiem jednak na ile są to wiadomości wiarygodne.
Teraz już wiem, że chodziło jedynie o fortepianową wersję instrumentalną, która często jest puszczana podczas zakończenia koncertu, żegnania się z fanami itd.

Katz napisał(a):
No to dopiero teraz uzupełnili o te informacje, bo jak za pierwszym razem widziałem to nic takiego nie było i dlatego się dziwiłem ;p
Niedokładnie spojrzałeś

Katz napisał(a):
Same widea są średnie, biedne takie, chociaż do "Rouge" w sumie takie pasuje i tu wygląda nawet dobrze.
Faktycznie, wizualnie klipy nie powalają, zwłaszcza jeśli porównanym je z dawnymi teledyskami LS. Co prawda, nie odbiegają jakościowo od tego co prezentuje obecnie większość japońskich zespołów rockowych/metalowych/visualowych, ale jednak przyzwyczaiłem się do czegoś ponad to w przypadku Luny. Całe szczęście od strony muzycznej jest znakomicie !

Katz napisał(a):
Teraz wywalić i czekać do 12 grudnia na finalną jakość, aby nie zbrzydło słuchanie ; p
Akurat klipy są w jakości znakomitej ;P Pozostaje czekać na studyjną wersję audio.

Katz napisał(a):
Ktoś się chyba umie w czasie przenosić, że napisał reckę ; p
Recenzja pojawiła się zaraz po tym jak do sieci wyciekły ripy klipów z TV, więc autor tekstu mógł spokojnie bazować właśnie na tym Z drugiej strony, wypadało poczekać chociaż do dnia premiery singla xD

Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.158
Widzialem PV-ki za rowno do "The End of the Dream", jak i "Rouge" i przyznam, ze zrobily na mnie bardzo pozytywne wrazenie. Z niecierpliwoscia czekam na premiere nowego singla Lunatykow, przepowiadajac wielki hit japonskich list przebojow. Mowiac krotko: tak sie robi muzyke.

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Wielki szacunek należy się SUGIZO, który dzielne daje kolejne występy, mimo kiepskiego stanu zdrowia. Jak pewnie niektórzy wiedzą, muzyk jakoś 2 miesiące temu złamał kostkę u lewej stopy. Więc aby to się wszystko zrosło potrzeba czasu a SUGIZO jak to SUGIZO, za wiele go nie ma więc jakby się nic nie stało koncertował dalej, solowo a teraz z LUNA SEA. Niestety natury się nie da oszukać i kontuzjowana noga daje o sobie znać, na domiar złego po zeszłotygodniowym koncercie w wyniku przeciążenia złamał palec u prawej nogi. Mimo tego Sugi nie poddaje się i żałuje jedynie tego, że nie może dać 100% od siebie

Setlista z dzisiejszego koncertu, kolejnego, tym razem dwudniowego weekendu trasy w Fukuoce:

01.Be Awake
02.Dejavu
03.Unlikelihood
04.END OF SORROW
05.SHINE
06.Rouge
07.Sweetest Coma Again
08.gravity
09.NO PAIN
10.The End of the Dream
11.STORM
12.ROSIRE
13.TONIGHT
14.WISH

Encore
01.THE ONE -crash to create-

Ideology evo:
Obraz
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Ciekaw jestem jak Sugi poradził sobie teraz, gdy ma kontuzję nogi lewej, jak i prawej. Twittował o świetnej atmosferze na koncertach, ale jednocześnie żałował, że nie może poruszać się po scenie tak swobodnie jakby chciał.
Wczorajsza set lista nie zaskoczyła, a i dzisiaj mieliśmy znany już zestaw:

LUNA SEA 2012.12.02 Zepp Fukuoka
Concept.1 BEGINNING ERA -IMAGINE FOR MY NEW MOON-

01. CHESS
02. Dejavu
03. JESUS
04. SLAVE
05. TRUE BLUE
06. Rouge
07. SANDY TIME
08. Providence
09. LASTLY
10. The End of the Dream
11. BLUE TRANSPARENCY~限りなく透明に近いブルー~
12. TIME IS DEAD
13. ROSIER
14. TONIGHT

[ENCORE]
15. I for You
16. PRECIOUS...
17. WISH

Następne koncerty już w sobotę i niedzielę w Zepp Sapporo!
Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Mimo niezbyt sprzyjającej pogody w Sapporo (śnieżyca), koncert odbył się tak jak zaplanowano.

LUNA SEA 2012.12.08 Zepp Sapporo
LUNA SEA The End of the Dream ZEPP TOUR 2012「降臨」
Concept.3 FUTURES ERA -SHINING NEW CHAOS-
SET LIST

01. TONIGHT
02. Dejavu
03. Unlikelihood
04. END OF SORROW
05. SHINE
06. Rouge
07. Sweetest Coma Again
08. gravity
09. NO PAIN
10. The End of the Dream
11. STORM
12. DESIRE
13.ROSIER
14. WISH

[ENCORE]
15. I for You
16. PRECIOUS...

Obraz
SUGIZO
Strony:   1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 22, 23, 24  

Forum DB Nao » » » [J-rock] Luna Sea
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump