Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.166 Plusy: 15 Posty: 4.260 Skąd: 絶望の海の底から
Mlode kobiety gina w tajemniczy sposob. Wszystkie trzy laczy jedno - mieszkaly na 13 pietrze nowoczesnego apatamentowca. Poczatkowo wszyscy mysla, ze to przypadek, ale siostra jednej z ofiar odkrywa przerazajaca prawde - wiezowiec nawiedza mroczna, zlosliwa i zadna krwi moc. To zly duch ,ktory zrobi wszystko by nikt nie opuscil apartamentu 1303 zywym...
I jak zwykle,tych co ogladali zapraszam do wypowiedzenia sie w temacie.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 37 Dni na forum: 7.287 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Filmu nie oglądałem, ale czytając Twój opis mam wrażenie, że jest to wzorowane na Kingowskim 1408. Jeżeli choć trochę trzyma klimat tak jak powieść Stefcia, to skuszę się.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Miyu Super Saiyanin 2 [ Klan Kaeshi ] Wiek: 36 Dni na forum: 4.941 Plusy: 11 Posty: 835 Skąd: Warszawa
Hayato napisał(a):
To zly duch ,ktory zrobi wszystko by nikt nie opuscil apartamentu 1303 zywym...
Myślę, że w tym horrorze chodzi o coś więcej niż samego ducha, raczej o zło, które mieszkało w ludziach, jeszcze za życia, nie dziwi mnie więc fakt, że przetrwało on po ich śmierci i dalej w tym mieszkaniu powtarzały się takie tragedie.
Świetny soundtrack i te dźwięki np. poruszającej się kupy robaków, albo samej Yukiyo brrr... film jest naprawdę dobry, smutna historia. Podobał mi się dobór postaci, co jedna to lepsza. Jako horror też trzyma w napięciu i chwilami można się nieźle przestraszyć.