Szukam tekstow w kanji do piosenek "The End of the Dream" i "Rouge" grupy Luna Sea. Wszelka pomoc bedzie mile widziana. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Szukam linkow do albumu Ayumi Hamasaki - "Love Again" i singla Kaya - "Nocturne".Wszelka pomoc mile widziana. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.159 Plusy: 27 Posty: 5.305 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Ayumi Hamasaki - LOVE again Kaya - NocturneAUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSAIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Szukam linka do singla grupy Every Little Thing - "On and On". Pomocna dlon mile widziana.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Nie dziala mi Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 36 Dni na forum: 4.767 Plusy: 11 Posty: 835 Skąd: Warszawa
Dla mnie nie ma słowa 'nie można', więć zrobiłam tak po tym komunikacie:
Klikasz w zielone download, potem powinno Ci wyskoczyć szare download i że jest error, klikasz w to szare znów i czekasz 6 sekund, odświeżasz i w tym momencie powinno zacząć się ściąganie.AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSA
Szukam linka do singla Meties - "RECUR to MIND ". Wszelka pomoc mile widziana. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Szukam dzialajacgo linka do singla Every Little Thing - "Harinezumi no Koi".Wszelka pomoc mile widziana. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 36 Dni na forum: 4.767 Plusy: 11 Posty: 835 Skąd: Warszawa
http://cyberlocker.ch/a2k847dtw3c6 (tutaj jest chwila zabawy, ale mi ściągnęło bez problemu: free download->skip this->szare download na środku strony->gotowe).AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSA
Szukam dzialajacego linku do singla Ryuichi Kawamura - "Nanairo". Wszelka pomoc mile widziana.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Znalazłam! Strona jest po chińsku...wciskasz to niebieskie ze strzałką a potem to po prawo z komunikatu, wtedy ściąga przez Twoją przeglądarkę. http://kuai.xunlei.com/d/TZa1AgIixACFyuBRe2fAUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSA
Szukam dzialajacych linkow do "Marchen" i "Setsubou" Klahy. Wszelka pomoc mile widziana.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Szukam tekstu w kanji do pioseneki "Lost World" grupy Luna Sea. Wszelka pomoc bedzie mile widziana. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.159 Plusy: 27 Posty: 5.305 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Masz bana na google czy co? na pierwszej stronie wyskoczyło... :F
http://jpoplyrics.com/%E6%96%B0%E6%9B%B2-los ... A9%9E.htmlAUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSAIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Juz nieaktualne. Post do wywalki.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???