Gangez Super Saiyanin 4 [ Klan Tokugawa ] Wiek: 33 Dni na forum: 5.389 Plusy: 17 Posty: 2.896 Skąd: Szczecin
Chyba że jest pijana i robi to dla jaj. Kolega steward ze statku miał taki prezent poimprezowy w postaci wilka (tatuaż jakby dziecko robiło patyczaka) i nasz tatuażysta nałożył na to nowy tatuaż (tym razem ładny ;] )
W ogóle z tego co słyszałem od ludzi to wielu maskuje poprzednie tatuażem nowymi. Napisałem "słyszałem" bo samemu bardzo ciężko się zorientować a czasem w ogóle nie da się jak tatuaż był dobrze wykonany.szczecin
Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 40 Dni na forum: 5.399 Plusy: 15 Posty: 4.243 Skąd: 絶望の海の底から
lara napisał(a):
co chłopak wytatuował śpiącą dziewczynę, zrobił jej gwiazdki na twarzy.
Czytalem ten artykul. Tylko, ze potem okazalo sie, ze dziewczyna sama zlecila sie tak wytatulowac, a cala historie zmyslila bo bala sie reakcji rodzicow. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 68 Dni na forum: 6.331 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
Zrobiłem sobie tatuaż na bicku. Z początku nie dałem rady patrzeć na maszynkę/igłę, bo mnie brało a jakieś dziwne mdłości, ale po chwili się przyzwyczaiłem. Jest trochę krzywy w jednym miejscu, ale to dodaje mu uroku i autentyczności. Sam ból nie był zły, momentami mnie wykrzywiało, kiedy zajechał na już podrażnioną skórę i przegrałem zakład z dziewczyną o stówę, że nie będzie mnie bolało. Entuzjastą bólu od igły raczej nie zostanę.
Coś musi być w tym tekście o studni bez dna po pierwszym tatuażu, bo nie minęły 24h, a ja już zastanawiam się, co ewentualnie jeszcze mógłbym sobie zrobić
Cieszę się, bo to świadoma decyzja, zajebista ozdoba i coś w rodzaju przypominacza o paru sprawach. No i stojąc za barem da się na historiach o tatuażach zrobić niezłe napiwki. Jako pussy magnet ponoć też działa. PALATIAL REGALIA
Mart Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 30 Dni na forum: 5.573 Plusy: 2 Posty: 1.643 Skąd: Poznań
Mam tatuaż w miejscu, którego nie da się nie moczyć gdy jestem w wannie. Kąpiele w wannie biorę często, a tatuaż jest jak nowy, nic mi nie odpadło. Tak więc Mati, ktoś spierniczył Ci robotę.Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
Mateusz ^Recenzent [ Klan Tokugawa ] Wiek: 28 Dni na forum: 5.652 Plusy: 10 Posty: 2.886 Skąd: Mielec
Nie o to chodzi, pierwsze dni (1-2) po wykonaniu, miałem unikać dłuższego moczenia, tylko płukać skórę w miejscu gdzie jest tatuaż. A ja zapomniałem i położyłem się w wannie jakoś na dłużej. I oderwał się kawałek skóry ok 2mmx4mm.