ci co graja wiedza  o co chodiz
 ci co graja wiedza  o co chodiz 

Warcraft jest bardzo dobrą grą pod wszystkimi względami: grafy, fabuły, postaci. Jest to gra która się właściwie nie nudzi, przynajmniej mi
 Warcraft jest bardzo dobrą grą pod wszystkimi względami: grafy, fabuły, postaci. Jest to gra która się właściwie nie nudzi, przynajmniej mi  Ogólnie to bardzo lubię grywać w RGP, a WIII posiada dużo takowych elementów. I tyle.
  Ogólnie to bardzo lubię grywać w RGP, a WIII posiada dużo takowych elementów. I tyle.

). Ogólnie elfy to moja ulubiona rasa w tej grze, więc co się dziwić
 ). Ogólnie elfy to moja ulubiona rasa w tej grze, więc co się dziwić 

! Albo pokażesz co naprawde umiesz, albo po tobie. Nie na darmo ostatnia, najtrudniejsza kampania w Warcarft III jest rozgrywana elfami. Niedoceniacie szczególnie jednej mocnej strony tej rasy: mają świetnych bohaterów (Illidian rules !!!
  ! Albo pokażesz co naprawde umiesz, albo po tobie. Nie na darmo ostatnia, najtrudniejsza kampania w Warcarft III jest rozgrywana elfami. Niedoceniacie szczególnie jednej mocnej strony tej rasy: mają świetnych bohaterów (Illidian rules !!!  )
 ) 

Żadna frajda... A tu masz elfy trzeba się pomęczyć, aż miło
 Żadna frajda... A tu masz elfy trzeba się pomęczyć, aż miło 

moj ziom Ilidian .... zzzaafajny ;D najlepsze to u niego sa te ostrza
  moj ziom Ilidian .... zzzaafajny ;D najlepsze to u niego sa te ostrza  ... ale "czary" też sa dobre... najlepszy ostatni
... ale "czary" też sa dobre... najlepszy ostatni   

no a w ta gre mozna pykac tylko przez neta
  no a w ta gre mozna pykac tylko przez neta  

(mam tą płyte od 1 klasy podstawówki, ale staroć, troche porysowana, ale dalej chodzi). Żałosne co nie? Ale na 2 też da się pograć
(mam tą płyte od 1 klasy podstawówki, ale staroć, troche porysowana, ale dalej chodzi). Żałosne co nie? Ale na 2 też da się pograć